ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Άγριο έγκλημα στην Έδεσσα – Κατακρεούργησε συνταξιούχο

Άγριο έγκλημα στην Έδεσσα – Κατακρεούργησε συνταξιούχο

Θύμα άγριας δολοφονίας έπεσε 71χρονος στην Έδεσσα – Δράστης ένας 47χρονος, τον οποίο φέρεται να φιλοξενούσε το τελευταίο διάστημα το θύμα στο σπίτι του – Τον κατακρεούργησε με μαχαίρι στην είσοδο της μονοκατοικίας στην οποία διέμενε

Σοκ προκαλεί το άγριο έγκλημα που διαπράχθηκε το βράδυ της Πέμπτης (16/02/2017) στην Έδεσσα με θύμα έναν συνταξιούχο.

Ο συναγερμός στις Αρχές σήμανε όταν ο φερόμενος δολοφόνος κάλεσε την Αστυνομία για να αναφέρει το περιστατικό, λίγο πριν εγκαταλείψει τον τόπο του εγκλήματος. Άμεσα στο σημείο μετέβησαν άνδρες της Αστυνομίας, οι οποίοι εντόπισαν νεκρό τον άτυχο ηλικιωμένο στην είσοδο της μονοκατοικίας. Ο 71χρονος έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, τα οποία πιθανότητα προκλήθηκαν από μαχαίρι κι ένα ξυλουργικό εργαλείο.

Λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν σε κοντινή απόσταση από τον τόπο του εγκλήματος τον 47χρονο, ο οποίος κρατείται και ανακρίνεται.

Τον μαχαίρωσε για ασήμαντη αιτία

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν από τη δολοφονία προηγήθηκε διαπληκτισμός μεταξύ θύματος και δράστη για ασήμαντο λόγο.

Είχε συλληφθεί στο παρελθόν για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Ο ίδιος είχε απασχολήσει παλιότερα τις διωκτικές Αρχές για κλοπές και ναρκωτικά.

Επιπλέον, στις αρχές του έτους «πρωταγωνίστησε» σε επεισόδιο με 37χρονο, όταν έπειτα από μεταξύ τους καβγά, επιτέθηκε και τραυμάτισε με ψαλίδι το θύμα του. Είχε συλληφθεί για το περιστατικό με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, αλλά μετά την απολογία του σε ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους, καθώς, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο ίδιος φαίνεται ότι επικαλέστηκε αναπηρία κι εκμεταλλευόμενος τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου απέφυγε την προφυλάκιση.

Σχετικές ειδήσεις