ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Βέροια: Πώς ένα φιλόδοξο «ριφιφί» απέτυχε παταγωδώς

Βέροια: Πώς ένα φιλόδοξο «ριφιφί» απέτυχε παταγωδώς

Τρεις αλλοδαποί επιχείρησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας (06/03) να διαρρήξουν κοσμηματοπωλείο στη Βέροια αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα είχαν σχεδιάσει.

Αρχικά οι τρεις άνδρες παραβίασαν, σύμφωνα με την Αστυνομία, συρμάτινη περίφραξη που ανήκει σε αυλή μονοκατοικίας και γειτνιάζει με το κοσμηματοπωλείο. Αφού έφτασαν στο πίσω μέρος της επιχείρησης-«στόχου», προσπάθησαν με ειδικά εργαλεία να ανοίξουν τρύπα στον τοίχο με σκοπό να μπουν σε αυτή.

Περίοικοι αντιλήφθηκαν την παρουσία τους και ειδοποίησαν τις αστυνομικές Αρχές. Αμέσως σήμανε συναγερμός και στην περιοχή έφτασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Βέροιας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) Ημαθίας, που συνέλαβαν τους δύο από τους τρεις δράστες, έναν 62χρονο Τούρκο κι έναν 38χρονο Αλβανό ενώ αναζητούν τον τρίτο, έναν 35χρονο αλβανικής καταγωγής.

Στο σημείο βρέθηκαν μία επαγγελματική πρέσα και δύο σακίδια με ειδικά εργαλεία διάρρηξης, εξαρτήματα, γάντια και κουκούλα.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 62χρονος κι ο 35χρονος είναι σεσημασμένοι για διακεκριμένες κλοπές και σε βάρος τους είχαν επιβληθεί κατά το παρελθόν περιοριστικοί όροι. Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Βέροιας.

Σχετικές ειδήσεις