ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μπαράζ ληστειών στην Αττική - Πού «χτύπησαν» οι δράστες

Μπαράζ ληστειών στην Αττική - Πού «χτύπησαν» οι δράστες

Τρεις ένοπλες ληστείες σημειώθηκαν τις τελευταίες ώρες στην Αττική, με την Αστυνομία να αναζητά τουλάχιστον έξι δράστες.

Αρχικά, στόχος ληστών έγιναν χθες βράδυ δύο πρακτορεία του ΟΠΑΠ, στην Καλλιθέα και τους Αμπελόκηπους. Ειδικότερα, λίγο μετά τις επτά και μισή, άγνωστος δράστης εισέβαλε σε πρακτορείο, που βρίσκεται στην οδό Σπάρτης, στην Καλλιθέα, ακινητοποίησε τον υπάλληλο με την απειλή όπλου και αφού πήρε άγνωστο χρηματικό ποσό, διέφυγε με μοτοσικλέτα.

Λίγες ώρες αργότερα, στις 11 το βράδυ, τρεις άγνωστοι μπήκαν σε πρακτορείο, στην οδό Αρματωλών και Κλεφτών, στους Αμπελόκηπους και με την απειλή όπλων πήραν χρηματικό ποσό από το ταμείο και εξαφανίστηκαν.

Οι ληστείες συνεχίστηκαν και σήμερα Τρίτη. Μετά την απόπειρα ληστείας χρηματοκιβωτίου στα Δερβενάκια και την ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των δραστών και αστυνομικών τα ξημερώματα στα Άνω Λιόσια, δύο ληστές επιτέθηκαν σε χρηματαποστολή στον Άλιμο.

Ήταν δέκα και μισή το πρωί, όταν δύο δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, ακινητοποίησαν, με την απειλή όπλων, υπάλληλο χρηματαποστολής που ετοιμαζόταν να ανεφοδιάσει μηχάνημα ΑΤΜ τράπεζας, στην οδό Ιωνίας και, αφού πήραν το βαλιτσάκι με τα χρήματα, διέφυγαν με μοτοσικλέτα.

Σχετικές ειδήσεις