ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αττική: «Δίχτυ ασφαλείας» για να μην ξαναχτυπήσει ο μανιακός δολοφόνος

Αττική: «Δίχτυ ασφαλείας» για να μην ξαναχτυπήσει ο μανιακός δολοφόνος

Μεγάλη επιχείρηση της Ασφάλειας βρίσκεται σε εξέλιξη για τη σύλληψη του μανιακού, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει σκοτώσει έναν 52χρονο οδηγό ταξί κι έχει τραυματίσει άλλο ένα στην Κηφισιά, σε διάστημα 20 ημερών.

ΒΡΕΘΗΚΑΝ «ΟΡΦΑΝΑ» ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΑΞΙ

Στο δρομολόγιο που ακολούθησε ο δολοφόνος, υπάρχουν περιπολίες από άνδρες της Ασφάλειας, αλλά και «παγίδες» της Αστυνομίας, αφού υπάρχει φόβος ότι μπορεί να έχει «λουφάξει» μετά τον ντόρο που ξέσπασε, αλλά δεν θα αργήσει να ξαναχτυπήσει...

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον έξι είναι οι ύποπτοι, που ταιριάζουν με το «προφίλ» του εμμονικού δράστη. Βασικός ύποπτος είναι ένα άτομο, το οποίο μένει κοντά στο σημείο, που ο δολοφόνος επιβιβάστηκε στο ταξί του 52χρονου.

Η έρευνα της Αστυνομίας για το άτομο αυτό, ξεκίνησε μετά από ανώνυμο τηλεφώνημα αγνώστου, ο οποίος έδινε λεπτομέρειες για την ταυτότητα και την προσωπικότητά του, η οποία παρουσιάζει ψυχικές διαταραχές...

Πρόσωπο – κλειδί για τον εντοπισμό του μανιακού δολοφόνου είναι ο 32χρονος οδηγός ταξί, ο οποίος σώθηκε και αποτελεί τον μοναδικό αυτόπτη μάρτυρα.

Οι αστυνομικοί του έχουν δείξει φωτογραφίες υπόπτων, χωρίς όμως να αναγνωρίσει κοινά χαρακτηριστικά προσώπου ή σωματότυπου, ενώ δεν μπορεί να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά του προσώπου του δολοφόνου, προκειμένου να σχεδιάσουν το σκίτσο του.

Βρέθηκαν «ορφανά» αποτυπώματα στο ταξί

Στο ταξί του 52χρονου θύματος έχουν βρεθεί «ορφανά» αποτυπώματα και DNA, σε σημεία που δεν αποκλείεται να ανήκουν στον δράστη, ωστόσο δεν ταυτοποιούνται με αποτυπώματα που έχουν εντοπιστεί από την εξερεύνηση του οχήματος του άλλου οδηγού, ο οποίος δέχτηκε πυρά στο κεφάλι και γλίτωσε.

Οι αστυνομικοί ελπίζουν να τα ταυτοποιήσουν με κάποιον από τους υπόπτους, δεν αποκλείουν όμως ο εμμονικός δολοφόνος να είχε πάρει τα μέτρα του και να φορούσε στις δύο δολοφονικές επιθέσεις γάντια σιλικόνης.

Την ίδια ώρα, από το οπτικό υλικό που συνέλεξαν οι αστυνομικοί από κάμερες ασφαλείας κατά μήκος της διαδρομής θανάτου που ακολούθησε ο 52χρονος οδηγός ταξί, εντόπισαν βίντεο από την κίνηση του οχήματος, χωρίς όμως να υπάρχει εικόνα του εμμονικού δολοφόνου.

Διαβάστε εδώ περισσότερες ειδήσεις για τη δολοφονία του 52χρονου ταξιτζή

Σχετικές ειδήσεις