ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Στέλλα Εικοσπεντάκη - «Έτσι σκότωσα την κόρη μου»: Η φρικιαστική περιγραφή του πατέρα - δολοφόνου

Στέλλα Εικοσπεντάκη - «Έτσι σκότωσα την κόρη μου»: Η φρικιαστική περιγραφή του πατέρα - δολοφόνου

Στέλλα Εικοσπεντάκη: Τραγικό τέλος στην υπόθεση της εξαφάνισης της 6χρονης που αναζητείτο από το πρωί της Πέμπτης (27/04/2017) στην Αγία Βαρβάρα Αττικής: Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε κάδο απορριμμάτων της περιοχής.

Ρεπορτάζ: Νικόλ Παπάζογλου

Η αυλαία της τραγωδίας έπεσε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όταν ο πατέρας του παιδιού υπέδειξε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας έναν κάδο απορριμμάτων, περίπου 150 μέτρα μακριά από το σπίτι του στην Αγία Βαρβάρα, όπου είχε πετάξει τη σορό της 6χρονης κόρης του μέσα σε μαύρη σακούλα σκουπιδιών, προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη της. Το πρωί της Πέμπτης ο 61χρονος συνταξιούχος αστυνομικός, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Βαρβάρας και δήλωσε ότι εξαφανίστηκε η κόρη του, η οποία είχε κινητικά προβλήματα. Μάλιστα, ο ίδιος είχε εκφράσει φόβους ότι το παιδί του είχε πέσει θύμα αρπαγής.

Στην καταγγελία του ανέφερε πως το βράδυ της Τετάρτης βγήκε να πατάξει τα σκουπίδια και πιθανόν ξέχασε τα κλειδιά στην πόρτα. Για αυτό, όταν ξύπνησε το πρωί, είδε σπίτι αναστατωμένο, μάλλον από διαρρήκτες και το παιδί άφαντο.

Ο 61χρονος, αφού πήγε πρώτα το άλλο κοριτσάκι του στο σχολείο, ύστερα πήγε στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσε την εξαφάνιση.

Την υπόθεση ανέλαβε αμέσως το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, όπου οδηγήθηκε ο πατέρας για κατάθεση, ενώ εκδόθηκε ανακοίνωση αναζήτησης από το «Χαμόγελο του Παιδιού» και παράλληλα γίνονταν έρευνες σε όλη την περιοχή, καθώς οι ισχυρισμοί του πατέρα δεν έπεισαν από την αρχή τους αστυνομικούς.

Τελικά, ύστερα από 12 ώρες ανάκριση, ο 61χρονος ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη.

Ο 61χρονος πατέρας της 6χρονης, μετά από πολύωρες ανακρίσεις «έσπασε» και ομολόγησε ότι έπνιξε το ίδιο του το παιδί, ενώ υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο στο οποίο είχε πετάξει το άψυχο κορμάκι του.

Ο πατέρας - δολοφόνος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ήταν η «κακιά στιγμή». Όπως υποστήριξε το παιδί έκλαιγε επειδή έλειπε η μητέρα του από το σπίτι καθώς είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο για επέμβαση.

Ο πατέρας της 6χρονης είπε στους Αστυνομικούς πως προσπαθώντας να ηρεμήσει το παιδί το πήρε αγκαλιά, το έσφιξε λίγο παραπάνω και τελικά η εξάχρονη πέθανε.
Δείτε εδώ όλο το χρονικό της υπόθεσης που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Δείτε εδώ όλο το χρονικό της υπόθεσης που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Σχετικές ειδήσεις