ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

ΣΟΚ: Νεκρή σε κάδο σκουπιδιών βρέθηκε η 6χρονη Στέλλα Εικοσπεντάκη - Την έπνιξε ο πα-τέρας της

ΣΟΚ: Νεκρή σε κάδο σκουπιδιών βρέθηκε η 6χρονη Στέλλα Εικοσπεντάκη - Την έπνιξε ο πα-τέρας της

Ρεπορτάζ: Νικόλ Παπάζογλου

Φωτορεπορτάζ: Λευτέρης Παρτσάλης

Λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (28/04/2017) η 6χρονη Στέλλα Εικοσπεντάκη, η οποία αγνοούταν από το πρωί της Πέμπτης και δηλώθηκε ως εξαφανισμένη από τον πατέρα της στο Αστυνομικό Τμήμα της Αγίας Βαρβάρας, βρέθηκε νεκρή σε κάδο απορριμμάτων, λίγα μόλις μέτρα από το σπίτι της.

stella

Η αφίσα για την εξαφάνιση της 6χρονης Στέλλας

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 61χρονος πατέρας του άτυχου κοριτσιού, απόστρατος αστυνομικός, μετά από πολύωρες ανακρίσεις «έσπασε» και ομολόγησε ότι έπνιξε το ίδιο του το παιδί και υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο στο οποίο είχε πετάξει το άψυχο κορμάκι του.

1dsds 2

Το σημείο όπου βρέθηκε η σορός της 6χρονης (Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ)

Άλλωστε, έμπειροι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής είχαν εδώ και πολλές ώρες εντοπίσει τις αντιφάσεις του για τις συνθήκες εξαφάνισης του παιδιού, το οποίο αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα.

Δείτε τι μεταδίδει από το σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα της 6χρονης η ρεπόρτερ του Newsbomb.gr, Νικόλ Παπάζογλου:

Το χρονικό της υπόθεσης που σοκάρει το Πανελλήνιο

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Πέμπτης (27/04/2017) όταν ο πατέρας της 6χρονης κατήγγειλε στην Ελληνική Αστυνομία ότι εξαφανίστηκε μυστηριωδώς η κόρη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας, πρώην αστυνομικός στο επάγγελμα, δήλωσε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα ότι το παιδί του, το οποίο αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα εξαφανίστηκε από το σπίτι τους στην Αγία Βαρβάρα ενώ ο ίδιος κοιμόταν.

Όπως υποστήριξε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας, ο 60χρονος πατέρας, το πρωί που ξύπνησε, δεν βρήκε στο κρεββάτι την κόρη του.

Μάλιστα, ο ίδιος, αφού διαπίστωσε την εξαφάνιση της κόρης του, δεν επικοινώνησε αμέσως με την Αστυνομία, αλλά πήγε το δίδυμο αδερφάκι της, ένα άλλο κοριτσάκι, στο σχολείο και στη συνέχεια ενημέρωσε τις Αρχές.

6xronh spiti copy

Το σπίτι της οικογένειας στην Αγία Βαρβάρα

Να σημειωθεί πως η μητέρα των δυο παιδιών και σύζυγος του 61χρονου βρισκόταν στο νοσοκομείο για να κάνει μια επέμβαση.

Παράλληλα, ο πατέρας της 6χρονης ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως έχει προβλήματα υγείας και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, η οποία του προκαλεί λήθαργο και βαρύ ύπνο τις νυχτερινές ώρες.