ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Στέλλα Εικοσπεντάκη: Σοκ από τις αποκαλύψεις του πατέρα που έπνιξε την κόρη του στην Αγία Βαρβάρα

Στέλλα Εικοσπεντάκη: Σοκ από τις αποκαλύψεις του πατέρα που έπνιξε την κόρη του στην Αγία Βαρβάρα

Στέλλα Εικοσπεντάκη: Συγκλονισμένο το πανελλήνιο από την άγρια δολοφονία της 6χρονης Στέλλας Εικοσπεντάκη από τον ίδιο της τον πατέρα στο σπίτι όπου διέμεναν στην Αγία Βαρβάρα.

Ρεπορτάζ: Νικόλ Παπάζογλου

Φρίκη και όχι μόνο έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία της Στέλλας Εικοσπεντάκη, η οποία στα 6 της χρόνια έμελλε να δολοφονηθεί από τον ίδιο της τον πατέρα. Την ίδια στιγμή φρίκη προκαλούν και τα όσα υποστήριξε στους αστυνομικούς ο πατέρας - δολοφόνος.

Σε ένα θρίλερ με φινάλε το χειρότερο σενάριο εξελίχθηκε η υπόθεση της μυστηριώδους εξαφάνισης της εξάχρονης Στέλλας από την Αγία Βάρβαρα. Μετά από 16 ώρες ερευνών το κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό σε ένα κάδο απορριμμάτων. Πίσω από τη φρικτή υπόθεση βρίσκεται ο πατέρας της, 61 ετών και πρώην αστυνομικός, ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονία.

Ο 61χρονος πατέρας της 6χρονης, μετά από πολύωρες ανακρίσεις «έσπασε» και ομολόγησε ότι έπνιξε το ίδιο του το παιδί, ενώ υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο στο οποίο είχε πετάξει το άψυχο κορμάκι του.

Ο πατέρας - δολοφόνος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ήταν η «κακιά στιγμή». Όπως υποστήριξε το παιδί έκλαιγε επειδή έλειπε η μητέρα του από το σπίτι καθώς είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο για επέμβαση.

Ο πατέρας της 6χρονης είπε στους Αστυνομικούς πως προσπαθώντας να ηρεμήσει το παιδί το πήρε αγκαλιά, το έσφιξε λίγο παραπάνω και τελικά η εξάχρονη πέθανε.

Δείτε εδώ όλο το χρονικό της υπόθεσης που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Σχετικές ειδήσεις