ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Στέλλα Εικοσπεντάκη: Τι λέει αποκλειστικά η μάνα της 6χρονης στο Newsbomb.gr (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στέλλα Εικοσπεντάκη: Τι λέει αποκλειστικά η μάνα της 6χρονης στο Newsbomb.gr (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στέλλα Εικοσπεντάκη | Ειδήσεις: Η μητέρα της 6χρονης Στέλλας Εικοσπεντάκη, του μικρού κοριτσιού που δολοφονήθηκε στην Αγία Βαρβάρα από τον ίδιο της τον πατέρα, έναν 61χρονο πρώην αστυνομικό, μιλάει αποκλειστικά στο Newsbomb.gr και το δημοσιογράφο Κώστα Τσιτούνα.

Όπως θα ακούσετε παρακάτω στο ηχητικό ντοκουμέντο του Newsbomb.gr, η μητέρα της 6χρονης, Πόπη Εικοσπεντάκη υποστηρίζει πως δεν ήξερε τίποτε για το περιστατικό, καθώς είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο, προκειμένου να κάνει εγχείρηση χολής.

exafanisi

Ακούστε τι δήλωσε στο Newsbomb.gr η Πόπη Εικοσπεντάκη

Υπενθυμίζεται ότι αστυνομικοί εντόπισαν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (27/04/2017) βρήκαν το άψυχο σώμα του κοριτσιού σε κάδο απορριμμάτων, μόλις 150 μέτρα από το σπίτι της οικογένειας.

Παράλληλα, αξίζει να σημειώσουμε ότι η μητέρα της Στέλλας, σε χθεσινές δηλώσεις της στα ΜΜΕ ισχυρίστηκε ότι προφανώς έγινε διάρρηξη στο σπίτι της, καθώς έλειπαν χρυσαφικά από τη μπιζουτιέρα της, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από τις έρευνες της αστυνομίας.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι αυτός ο ισχυρισμός της «διάρρηξης» ήταν ένα από τα τρια διαφορετικά επιχειρήματα - δικαιολογίες που προέβαλε αρχικά ο πατέρας του κοριτσιού και φερόμενος ως δολοφόνος Γιάννης Εικοσπεντάκης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr τις επόμενες ώρες αναμένεται να προσαχθεί στη ΓΑΔΑ και η μητέρα του κοριτσιού.

Διαβάστε εδώ όλο το χρονικό της δολοφονίας της 6χρονης Στέλλας