ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Στέλλα Εικοσπεντάκη: Το χρονικό της δολοφονίας της 6χρονης από τον ίδιο της τον πατέρα

Στέλλα Εικοσπεντάκη: Το χρονικό της δολοφονίας της 6χρονης από τον ίδιο της τον πατέρα

Στέλλα Εικοσπεντάκη - Ειδήσεις: Η είδηση της δολοφονίας της 6χρονης Στέλλας Εικοσπεντάκη από τον ίδιο της τον πατέρα στην Αγία Βαρβάρα έχει προκαλέσει αποτροπιασμό και οργή σε όλη την Ελλάδα, με τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας να συγκλονίζουν.

ΤΙ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

Ρεπορτάζ: Νικόλ Παπάζογλου

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο 61χρονος παιδοκτόνος και πρώην αστυνομικός ομολόγησε τη φρικτή πράξη του στις Αρχές και ήδη εξετάζονται δύο ενδεχόμενα που οδήγησαν στο θάνατο του μικρού κοριτσιού: Είτε ο πατέρας στραγγάλισε το ίδιο του το παιδί, είτε ότι του έκανε μια «θανάσιμη» αγκαλιά, δηλαδή να το έσφιξε τόσο πολύ επάνω του, ώστε να του προκαλέσει ασφυξία.

Σε κάθε περίπτωση, φως αναμένεται να ρίξει η έρευνα του αρμόδιου ιατροδικαστή, ο οποίος θα εξετάσει το άψυχο κορμάκι της μικρής Στέλλας.

Το χρονικό της υπόθεσης που πάγωσε το Πανελλήνιο

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Πέμπτης (27/04/2017) όταν ο πατέρας της 6χρονης κατήγγειλε στην Ελληνική Αστυνομία ότι εξαφανίστηκε μυστηριωδώς η κόρη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας, πρώην αστυνομικός στο επάγγελμα, δήλωσε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα ότι το παιδί του, το οποίο αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα εξαφανίστηκε από το σπίτι τους στην Αγία Βαρβάρα ενώ ο ίδιος κοιμόταν.

Όπως υποστήριξε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας, ο 60χρονος πατέρας, το πρωί που ξύπνησε, δεν βρήκε στο κρεβάτι την κόρη του.

Μάλιστα, ο ίδιος, αφού διαπίστωσε την εξαφάνιση της κόρης του, δεν επικοινώνησε αμέσως με την Αστυνομία, αλλά πήγε το δίδυμο αδερφάκι της, ένα άλλο κοριτσάκι, στο σχολείο και στη συνέχεια ενημέρωσε τις Αρχές.

Το σπίτι της οικογένειας στην Αγία Βαρβάρα

6xronh spiti copy

Να σημειωθεί πως η μητέρα των δυο παιδιών και σύζυγος του 61χρονου βρισκόταν στο νοσοκομείο για να κάνει μια επέμβαση.

Παράλληλα, ο πατέρας της 6χρονης ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως έχει προβλήματα υγείας και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, η οποία του προκαλεί λήθαργο και βαρύ ύπνο τις νυχτερινές ώρες.

Δείτε τι μετέδωσε από το σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα της 6χρονης η ρεπόρτερ του Newsbomb.gr, Νικόλ Παπάζογλου:

Από την πρώτη στιγμή το Χαμόγελο του Παιδιού είχε κινητοποιηθεί και είχε εκδώσει Amber Alert για την εξαφάνιση του 6χρονου κοριτσιού.

Η αφίσα για την εξαφάνιση της 6χρονης Στέλλας

stella

Σχετικές ειδήσεις