ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κώστας Τσιτούνας

Ο Κώστας Τσιτούνας γεννήθηκε στην Αθήνα και ζει στο Πέραμα.

Εργάζεται ως δημοσιογράφος από το 1995 και είναι τακτικό μέλος της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ). Σπούδασε στο Αθηναϊκό Κέντρο δημοσιογραφίας.

Ξεκίνησε ως ελεύθερος ρεπόρτερ σε μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα (MEGA, ΕΡΤ), ενώ έχει εργαστεί σε αρκετές εφημερίδες (Καρφί, Ισοτιμία, Espresso) και ραδιόφωνα (Flash 96, Planet 104,5) ως πολιτικός συντάκτης. Έχει καλύψει μεγάλα γεγονότα και αποστολές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Επί σειρά ετών υπήρξε ραδιοφωνικός παραγωγός πολιτικών μαγκαζίνο.

Παρουσίαζε και πολιτική εκπομπή στο κανάλι SBC.

Στο παρελθόν έχει βραβευθεί από την Ένωση Ελλήνων Καταναλωτών για δεκάδες ρεπορτάζ που αφορούσαν τη συμβολή της δημοσιογραφίας κατά της αισχροκέρδειας.

Την τελευταία δεκαετία ασχολείται με το ίντερνετ και την διαδικτυακή ενημέρωση έχοντας εργαστεί σε αρκετά διαδικτυακά ΜΜΕ (protothema.gr, paraskhnio.gr), ενώ έχει διατελέσει αρχισυντάκτης και Διευθυντής σε αρκετά ελληνικά site με κορυφαίο σταθμό τη Γενική Διεύθυνση του Newsbomb.gr, του site με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην Ελλάδα.

Επί σειρά ετών υπήρξε πολιτικός αρθρογράφος στην εφημερίδα «Πράσινη». Παράλληλα, παρουσιάζει σε καθημερινή βάση πολιτική εκπομπή στο ραδιόφωνο Alpha 98,9.

https://www.facebook.com/kostas.tsitounas

https://www.instagram.com/k.tsitounas/?hl=el

https://twitter.com/ktsitounas

Η ημερήσια ενημέρωσή σου

NEWSBOMB NEWSLETTER