ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

ΣΟΚ: Εισβολή σε σπίτι επιχειρηματία με τσεκούρια - Άρπαξαν μισό εκατομμύριο!

ΣΟΚ: Εισβολή σε σπίτι επιχειρηματία με τσεκούρια - Άρπαξαν μισό εκατομμύριο!

Συμμορία που αποτελείται από τουλάχιστον 9 άτομα έχει σκορπίσει τον τρόμο στα Βόρεια Προάστια - Εισέβαλαν σε σπίτι επιχειρηματία στο Καπανδρίτι - Άρπαξαν κοσμήματα και μετρητά αξίας μισού εκατομμυρίου Ευρώ τον έδεσαν και τον φίμωσαν.

Τη στιγμή της επίθεσης ο ιδιοκτήτης της μονοκατοικίας στην περιοχή του Καπανδριτίου βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του και πότιζε τα λουλούδια στο κήπο.

Έξι άγνωστα άτομα, που είχαν καλύψει τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες, τον ακινητοποίησαν και τον απείλησαν με τσεκούρια και όπλα. Στη συνέχεια τον οδήγησαν στο εσωτερικό της μονοκατοικίας και του ζήτησαν να τους υποδείξει που έχει κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα.

Αφού άρπαξαν κοσμήματα και μετρητά αξίας μισού εκατομμυρίου ευρώ τον έδεσαν και τον φίμωσαν. Στη συνέχεια πήραν τα κλειδιά από το αυτοκίνητο του, έκοψαν τις γραμμές στο σταθερό τηλέφωνο και αφού πήραν μαζί τους το κινητό του τηλέφωνο εξαφανίστηκαν.

Μετά από ώρες ο ιδιοκτήτης της μονοκατοικίας κατάφερε να απελευθερωθεί από τα δεσμά του και να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Το αυτοκίνητο του θύματος βρέθηκε λίγη ώρα μετά σε ερημική περιοχή του Αγίου Στεφάνου.

Διαβάστε επίσης:

Πετρούπολη: Αποκαλύψεις ΣΟΚ- Τι ήθελαν να «κουκουλώσουν» και δολοφόνησαν το άτυχο βρέφος