ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Πέτρος Φιλιππίδης: «Δεν θέλει τον οίκτο κανενός», λέει η δικηγόρος του

Πέτρος Φιλιππίδης
Ο Πέτρος Φιλιππίδης

Την Παρασκευή είναι προγραμματισμένη η εισαγγελική πρόταση για τον Πέτρο Φιλιππίδη, όπως ανέφερε η δικηγόρος του. 

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν θέλει τον οίκτο κανενός», λέει η δικηγόρος του ηθοποιού, Κική Πακιρτζίδου.

Όπως ανέφερε η δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, η ποινική διαδικασία συνεχίζεται αύριο με την πρόταση της εισαγγελέως. «Οι τακτικοί και οι ένορκοι δικαστές είναι αυτοί που θα πάρουν απόφαση αν ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι αθώος ή ένοχος», σημείωσε η κυρία Πακιρτζίδου.

Μάλιστα, η ίδια σημείωσε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης στην απολογία του μίλησε για συγκεκριμένα πρόσωπα. «Είπε για συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο. Είπε για ιδιότητα του συγκεκριμένου δικηγόρου».

Η δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη αναφέρθηκε στους ισχυρισμούς του πελάτη της, ο οποίος μίλησε για στοχευμένη επίθεση εναντίον του, μιλώντας μάλιστα και για ενορχηστρωτή. «Δεν θέλω να μιλήσω με ονόματα. Θα μιλήσουμε με στοιχεία στο δικαστήριο».

Πέτρος Φιλιππίδης: «Δεν αντέχω, θέλω να πάω σπίτι μου»

Σε σημείο της απολογίας του στις 9 Ιανουαρίου ο Πέτρος Φιλιππίδης έκλαψε και είπε προς τους δικαστές: «Έχω πολλά μέσα στην ψυχή μου δυο χρόνια. Δεν αντέχω άλλο, θέλω να πάω σπίτι μου. Είναι δυνατό 60 χρόνων άνθρωπος να λέω τέτοια πράγματα; Δεν είμαι βιαστής. Κάντε ότι θέλετε». Ο κατηγορούμενος απάντησε και στο γιατί έστειλε εξώδικο στα κανάλια πριν κληθεί από εισαγγελέα, αποδίδοντας το σε τηλεφώνημα του Γιώργου Λιάγκα. «Με πήρε ο Λιάγκας και μου λέει λένε για σένα, πρέπει να κανείς κάτι».

Ξεσπώντας ξανά για τις καταγγελίες που του προσάπτουν αλλά και για το γεγονός πως του ζητούνται αποδείξεις για μια καταγγελία προ 15 ετών, ο Πέτρος Φιλιππίδης αναφέρθηκε στη δεύτερη καταγγέλλουσα και καταφέρθηκε εναντίον όσων των κατηγορούν.

«Ο κ. Βαγγόπουλος ήθελε να φέρω αποδείξεις! Που να τις βρω! Και παρόλα αυτά ήρθαν αποδείξεις. Για την πρώτη καταγγέλουσα ήρθαν οι ηθοποιοί που ήθελαν και δεν είπαν τίποτα. Πόσο εύκολα με κατηγορούν για βιαστή; Υπερασπίζομαι τη χαμένη μου ζωή που κρέμεται από μια κλωστή. Απλώς να συνεχίσω να αναπνέω. Δεν πρόκειται να δουλέψω ξανά σε αυτή τη δουλειά. Όχι επειδή δε μπορώ. Επειδή ούτε στα μάτια δεν μπορούν να με κοιτάξουν! Εγώ δεν τους θέλω. Ντροπή τους!!!Ήρθαν 3 εθελόντριες και δεν έβγαινε. Δε γινόταν να κάνουν πίσω. Προσπαθώ να μπω στη σκέψη τους και νομίζω ότι τα καταφέρνω».

Ο κατηγορούμενος ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του και περιέγραψε ότι η συνθήκη της φυλακής είναι ωραία να τη βλέπει κάποιος στις ταινίες, αλλά όχι στην πραγματική ζωή.

Σχετικές ειδήσεις

Πέτρος Φιλιππίδης: Η πρώτη αντίδραση του Γιάννη Μπέζου για την αναφορά στο πρόσωπό του

Πέτρος Φιλιππίδης: Τι είπε η Ευτυχία Φαναριώτη για τη σχέση του με τον Γιάννη Μπέζο

Λένα Δροσάκη: «Φαντάζομαι πως ο Πέτρος Φιλιππίδης ένιωσε λύτρωση»