ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Παρακολουθήσεις: Επίσκεψη Κασσελάκη στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου - Υπόμνημα κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ

Παρακολουθήσεις: Επίσκεψη Κασσελάκη στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου - Υπόμνημα κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ
EUROKINISSI

Την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης. Αντικείμενο της συζήτησης τους ήταν το θέμα των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Κασσελάκης διατύπωσε τις «ανησυχίες εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης» για την υπόθεση και ζήτησε «τη διαλεύκανση της υπόθεσης το συντομότερο δυνατό».

Στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη βρισκόταν ο διευθυντής του πολιτικού του γραφείου Μανώλης Καπνισάκης, ο επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος και ο υπεύθυνος για αρμόδιος τομεάρχης για θέματα Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης.

Κατά την έξοδό του από το δικαστικό Μέγαρο ο κ. Κασελλάκης δήλωσε: «Συναντηθήκαμε με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και την ευχαριστούμε για το χρόνο της, συζητήσαμε με κύριο θέμα τις υποκλοπές και εκφράσαμε διάφορες ανησυχίες εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συμφωνήσαμε ότι η διαλεύκανση της υπόθεσης το συντομότερο δυνατό είναι προτεραιότητα και για τη Δικαιοσύνη αλλά και για την κοινωνία. Οι ανησυχίες μας εδράζονται όχι μόνο στην ουσία της υπόθεσης, αλλά και στις πρωτοβουλίες που έχει λάβει η κυβέρνηση τον τελευταίο καιρό. Να είναι ξεκάθαρο προς όλες και όλους ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θέλει μία ισχυρή, ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και σε αυτή την πορεία θα είμαστε πάντα στο πλευρό όλων των έντιμων δικαστών, ώστε να μπορεί ο Έλληνας πολίτης να έχει ως τελευταίο του αποκούμπι τη Δικαιοσύνη στη χώρα μας».

Σημειώνεται ότι την περασμένη εβδομάδα η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζήτησε τη διαβίβαση της δικογραφίας για τις τηλεφωνικές υποκλοπές από τους εισαγγελείς Πρωτοδικών και την ανέθεσε στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αχιλλέα Ζήση.

Η εξέλιξη αυτή έφερε στο κατώφλι της εισαγγελίας σήμερα και το νομικό σύμβουλο του ΠΑΣΟΚ Μανώλης Βελεργάκη, ο οποίος κατέθεσε υπόμνημα στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ζήση που χειρίζεται την υπόθεση των υποκλοπών.