ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Νέα Σμύρνη: «Ήταν η κακιά στιγμή» - Μετανιωμένος δηλώνει ο 18χρονος αδελφοκτόνος

Νέα Σμύρνη: «Ήταν η κακιά στιγμή» - Μετανιωμένος δηλώνει ο 18χρονος αδελφοκτόνος

Νέα Σμύρνη: Μετανιωμένος δηλώνει ο 18χρονος που σκότωσε με ψαλίδι τον 16χρονο αδερφό του

«Ήταν η κακιά στιγμή», είπε ενώπιων της ανακρίτριας στην απολογία του ο 18χρονος λίγο πριν πάρει το δρόμο για τις φυλακές, μη μπορώντας ακόμα να πιστέψει ότι έκοψε το νήμα της ζωής του 16χρονου αδελφού του με ένα ψαλίδι για μία μπλούζα.

«Υπεραγαπώ ακόμη τον μικρότερο αδελφό μου και δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πως έχει φύγει από την ζωή. Νομίζω ότι ζει. Δεν διανοούμαι ότι υπαίτιος είμαι εγώ», είπε ο 18χρονος κατηγορούμενος.

Οι γονείς των δύο παιδιών τα τελευταία χρόνια είχαν χωρίσει και όπως υποστηρίζει ο 18χρονος, αυτό ήταν κάτι που είχε επηρεάσει πολύ τόσο αυτόν όσο και τον αδερφό

«Είμαι ένα πονεμένο παιδί από τα πρώτα έτη της ζωής μου, καθώς οι παραστάσεις που ζούσα καθημερινά αλλά και το διαζύγιο που τελικά επήλθε μεταξύ των γονέων μου με επηρέασε τόσο εμένα, όσο και τον μικρότερο αδελφό μου στην διαμόρφωση της προσωπικότητας μας στην ευαίσθητη ηλικία που τότε ήμουν ανήλικος».

«Ζητά την επιείκεια ανακρίτριας και εισαγγελέα, γιατί όπως ισχυρίζεται δεν είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία του ίδιο του του αδελφού», είπε ο δικηγόρος του 18χρονου.

«Ζητώ από εσάς κ. Ανακρίτρια και τον αξιότιμο κ. Εισαγγελέα την επιείκειά σας η μάνα μου δεν θα αντέξει αν μπω στην φυλακή, δεν θα επιβιώσει θα διαλυθούμε, το ίδιο και ο πατέρας μου. Έστω και με τους πιο αυστηρούς περιοριστικούς όρους που μπορείτε να επιβάλλετε σε εμένα θα τους τηρώ απαρέγκλιτα, έχω μόνιμη κατοικία, δεν είμαι δολοφόνος. Δεν σχεδίασα ποτέ κάτι, δεν είχα προμελέτη και ζητώ συγγνώμη από όλους. Σας παρακαλώ μην καταστραφώ στην φυλακή. Βοηθήστε με», είπε στην απολογία του ο 18χρονος.

Ωστόσο, ο 18χρονος κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας.

Δείτε το ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega:

Διαβάστε επίσης:

Νέα Σμύρνη: Στη φυλακή ο 18χρονος αδελφοκτόνος - Ολόκληρη η απολογία του, «ήταν ατύχημα»

Τα αδέλφια της Νέας Σμύρνης στην ίδια «παρέα» με τη 16χρονη που πέθανε από ναρκωτικά στον Βύρωνα

Νέα Σμύρνη: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στον 16χρονο που μαχαιρώθηκε από τον αδερφό του