ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Αυτοί είναι οι διάλογοι βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με τους «Πυρήνες»

Αυτοί είναι οι διάλογοι βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με τους «Πυρήνες»

Αποκαλύψεις που «καίνε» ηγετικά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος περιέχει η κατάθεση του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις - Ο Πανούσης «καίει» στελέχη της Κουμουνδούρου - Οι «Πυρήνες» ζητούσαν να περάσουν ευνοϊκά νομοθετήματα για τους ίδιους

Τα στοιχεία που κατέθεσε ο κ. Πανούσης έχουν προκαλέσει ανησυχία στην Κουμουνδούρου καθώς, αν επαληθευτεί ότι στελέχη του κυβερνώντος κόμματος είχαν επαφές με τρομοκράτες, τίθεται μείζον ζήτημα για την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις τηλεφωνικές συνομιλίες που είχαν υποκλαπεί από την ΕΥΠ και την Αντιτρομοκρατική, συνομιλούν στελέχη και όχι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με φυλακισμένα μέλη της «Συνομωσίας των Πυρήνων της Φωτιάς».

Όπως υποστήριξε ο κ. Πανούσης, οι συνομιλίες έχουν να κάνουν με νομοθετήματα που έπρεπε να περάσουν και φωτογραφικές διατάξεις ωφέλιμες για τους φυλακισμένους τρομοκράτες. Σε αυτές είναι και ρυθμίσεις και διατάξεις εξαίρεσής τους για τις φυλακές Τύπου Γ'!

Όμως τα νομοθετήματα αυτά δεν πέρασαν, με αποτέλεσμα οι Πυρήνες να επιτεθούν στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο τηλέφωνο σε πολύ έντονο ύφος ότι εξαπατήθηκαν.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τότε, σπεύδουν να δικαιολογηθούν καταλογίζοντας ευθύνες στον υπουργό, Γιάννη Πανούση. «Ο Πανούσης φταίει, προσπαθούμε να τον διώξουμε».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ MEGA:

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ο πρώην υπουργός φέρεται να έχει κατονομάσει δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ένα μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος που διαπραγματεύονταν με τους φυλακισμένους τρομοκράτες.

Σχετικές ειδήσεις