ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Προφυλακίστηκε ο παιδοκτόνος της 6χρονης Στέλλας

Προφυλακίστηκε ο παιδοκτόνος της 6χρονης Στέλλας

Στέλλα Εικοσπεντάκη: Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 61χρονος πρώην αστυνομικός, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε και πέταξε στα σκουπίδια την 6χρονη κόρη του, Στέλλα.

Ρεπορτάζ: Νικόλ Παπάζογλου

Ο 61χρονος, ο οποίος έμεινε στο γραφείο της 15ης τακτικής ανακρίτριας για μικρό χρονικό διάστημα, εμμένει στον ισχυρισμό του περί ψυχολογικών προβλημάτων.

Αμέσως μετά την απολογία του, ο Γιάννης Εικοσπεντάκης οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα γνωμοδοτήσεων. Με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα πήρε τελικά τον δρόμο για τις φυλακές.

Δείτε εδώ όλο το χρονικό της υπόθεσης

Σήμερα η σύζυγος του και μητέρα της Στέλλας δήλωσε, δια του πληρεξούσιου δικηγόρου της, παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση.

Ο δικηγόρος της Σπύρος Δημητρίου δήλωσε ότι η μητέρα αισθάνεται πλέον οργή για τον παιδοκτόνο.

Σε ερώτηση αν πιστεύει ότι το έγκλημα ήταν σχεδιασμένο τόνισε: «τόση μεθοδικότητα χωρίς να είναι σχεδιασμένο, τι να πω μπράβο».

Σύμφωνα με τον κ. Δημητρίου, ο κατηγορούμενος προτίμησε να μην απολογηθεί σε όλες τις ερωτήσεις, λέγοντας «δεν απαντώ». Κατέθεσε απολογητικό υπόμνημα στο οποίο κατηγορεί τη σύζυγό του για το γεγονός πως διόρισε δικηγόρο και παρίσταται ως πολιτική ενάγουσα. Ισχυρίζεται -πάντα σύμφωνα με τον κ. Δημητρίου- ψευδέστατα και όψιμα πως πάσχει από κάποιο ψυχικό νόσημα και θα εξεταστεί από ειδικούς. «Βέβαια φρόντισε εκείνο το βράδυ να επιμεληθεί να αποκρύψει το πτώμα και μετά βεβαίως κινήθηκε κανονικά», συμπλήρωσε.

Διαβάστε ΕΔΩ γιατί νομικά, ο 61χρονος δεν χαρακτηρίζεται παιδοκτόνος

Σχετικές ειδήσεις