ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Δώρα Ζέμπερη - Επίθεση κατά του δολοφόνου από τον πατέρα της και πολίτες: «Αλήτη, έφαγες το κορίτσι»

Δώρα Ζέμπερη - Επίθεση κατά του δολοφόνου από τον πατέρα της και πολίτες: «Αλήτη, έφαγες το κορίτσι»

Να λιντσάρουν τον 58χρονο δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη επιχείρησαν το πρωί της Τετάρτης (08/11), ο πατέρας της άτυχης κοπέλας και πολίτες που βρίσκονταν έξω από τα δικαστήρια.

Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη, μεταφέρθηκε στο κτήριο 9 της οδού Ευελπίδων.

zemberi2

Εκεί, ο πατέρας της άτυχης εφοριακού προσπάθησε να τον πλησιάσει και να του επιτεθεί. «Δείξτε μου ποιος είναι για να τον σκοτώσω», φώναξε.

Την ίδια ώρα, κατά την προσαγωγή στον ανακριτή του καθ' ομολογίαν δολοφόνου της 32χρονης, πλήθος πολιτών άρχισαν να τον κυνηγούν και να φωνάζουν: «Αλήτη, έφαγες το κορίτσι. Ξεφτίλα, δολοφόνε».

zemberi2

Η κατάσταση ήταν έκρυθμη και ο κατηγορούμενος κυκλώθηκε από αστυνομική δύναμη για να γλιτώσει από το λιντσάρισμα. Οι αστυνομικοί τρέχοντας έβαλαν τον 58χρονο στο κτήριο εμποδίζοντας την είσοδο σε οποιονδήποτε άλλον.

Ο 58χρονος που φαίνεται να έχει ομολογήσει ότι είναι ο δράστης της άγριας δολοφονίας, βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχικά κατάσταση και για ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα.

Διαβάστε ΕΔΩ τι ομολόγησε ο κατηγορούμενος

«Αφήστε μας να τον σκοτώσουμε. Έχουμε παιδιά κι εμείς», φώναζαν πολίτες στους αστυνομικούς που τους εμπόδισαν να μπουν στο κτήριο.

Πηγή φωτογραφιών: eurokinissi

Σχετικές ειδήσεις