ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Τι κρύβεται πίσω από τη μάχη ΣΥΡΙΖΑ - Εκκλησίας;

Τι κρύβεται πίσω από τη μάχη ΣΥΡΙΖΑ - Εκκλησίας;

Η στοχευμένη επίθεση του Νίκου Φίλη κατά των αρχών και των αξιών που διέπουν την Ορθοδοξία και την Πίστη δεν είναι καθόλου τυχαία.

ΓΙΑΤΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ - ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Έρχεται σε μια εποχή που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ξεπουλήσει ότι έχει σχέση με την κρατική περιουσία και στο πλαίσιο αυτό είναι σχεδόν βέβαιο ότι... έχει βάλει στο μάτι και την ακίνητη περιουσία της Εκκλησίας.

Άλλωστε από το Newsbomb.gr έχουμε αποκαλύψει με στοιχεία και ντοκουμέντα ότι τα φιλέτα της Ελλαδικής εκκλησίας είναι κάτι που ενδιαφέρει σφόδρα το εφοπλιστικό λόμπι εδώ και αρκετά χρόνια. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ)

Τα ερωτήματα που τίθενται είναι σαφή:

-Ο ΣΥΡΙΖΑ ποια συμφέροντα εξυπηρετεί ανοίγοντας – μέσω Φίλη – αυτό το μέτωπο κατά της Εκκλησίας ;

-Γιατί τον καλύπτει ο Πρωθυπουργός, ενώ ταυτόχρονα εμφανίζεται να διατηρεί καλές σχέσεις με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος;

Το τελευταίο διάστημα και παρά τις μανίες του υπουργού Παιδείας για σαρωτικές αλλαγές στα ζητήματα που άπτονται της θρησκευτικής Παιδείας, ο κ. Τσίπρας είχε αρκετές συναντήσεις με τον Αρχιεπίσκοπο χωρίς κανείς να γνωρίζει την ατζέντα των επαφών.

Παρόλα αυτά γίνεται αντιληπτό ότι οι κυβερνώντες παίζουν το ρόλο «του καλού και του κακού».

Με απίστευτη δεξιοτεχνία ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται δήθεν διαλλακτικός σε αντίθεση με το Νίκο Φίλη που έχει αναλάβει το ρόλο του κακού.

Ο στόχος προφανής: Να ανοίξει, αναίμακτα, το ζήτημα των σχέσεων Κράτους – Εκκλησίας.

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά το Newsbomb.gr επιβεβαιώνεται πλήρως (Διαβάστε εδώ)

Το μέγα μέτωπο που θα ανοίξει το προσεχές διάστημα είναι οι σχέσεις κράτους – εκκλησίας. Το δεύτερο μέτωπο είναι η πολιτιστική και πολιτισμική παρέμβαση της εκκλησίας στην εθνολογική δομή της ελληνικής κοινωνίας.

Κατά την άποψη του ΣΥΡΙΖΑ αυτά πρέπει να αλλάξουν. Και βεβαίως αυτό δεν είναι μόνο άποψη και ιδεολογική εμμονή του ΣΥΡΙΖΑ, είναι και απαίτηση των δανειστών που επιχειρούν, σαφέστατα πλέον, την εθνολογική αλλοίωση του πληθυσμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΡΑΣ ΦΙΛΗ – ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ

Ο κ. Τσίπρας μαζί με τον συνέταιρό του Πάνο Καμμένο έχουν αποφασίσει να παραδώσουν τα κλειδιά της δημόσιας περιουσίας στους δανειστές βαφτίζοντας το ξεπούλημα... μεταρρύθμιση.

Οι δανειστές τα θέλουν όλα και όπως αντιλαμβάνεστε από αυτό το μεγάλο φαγοπότι δεν θέλουν να λείπουν τα φιλέτα της Εκκλησίας.

Σχετικές ειδήσεις