ΕΘΝΙΚΑ

Στο Ισραήλ ο Βασίλης Κικίλιας

Στο Ισραήλ ο Βασίλης Κικίλιας

Στο Ισραήλ μεταβαίνει ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, κ. Βασίλης Κικίλιας, όπου θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσημη επίσκεψη, στις 26 και 27 Νοεμβρίου 2014.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης θα συναντηθεί με τον ομόλογό του Υπουργό Δημόσιας Ασφάλειας, με ανώτατους Αξιωματούχους και Επικεφαλής Υπηρεσιών Ασφαλείας, ενώ θα γίνει δεκτός από την Α.Θ.Μ. Πατριάρχη Ιεροσολύμων και πάσης Παλαιστίνης κ.κ. Θεόφιλο Γ΄.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014, ο κ. Κικίλιας θα πραγματοποιήσει διαδοχικές συναντήσεις με τον επικεφαλής της Υπηρεσίας Πληροφοριών, κ. Υοram Cohen και με τον Διευθυντή Πολιτικο-στρατιωτικών Υποθέσεων του Υπουργείου Άμυνας και Σύμβουλο Αμυντικής Ασφάλειας, κ. Amos Gilad. Θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας του κ. Κικίλια με τον ομόλογό του Υπουργό Δημόσιας Ασφάλειας, κ. Yitzhak Aharonovitch.

Tην Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Υπηρεσία Διεθνούς Αμυντικής Συνεργασίας του Ισραήλ SIBAT, που εδρεύει στην πόλη Lod, σε Αρχηγείο της Υπηρεσίας Lahav 433, καθώς και σε χώρο μη επανδρωμένων αεροσκαφών UAV-Unmanned Aerial Vehicles.

Ο κ. Υπουργός θα επισκεφθεί, επίσης, το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, όπου θα γίνει δεκτός από την Α.Θ.Μ. Πατριάρχη Ιεροσολύμων και πάσης Παλαιστίνης κ.κ. Θεόφιλο Γ’.

Στη συνέχεια θα παραστεί στο γεύμα, που παρατίθεται προς τιμήν του από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών, κ. Tzachi Hanegbi.

Ακολουθεί η επίσκεψη στο Μνημείο των Θυμάτων του Ολοκαυτώματος (Yad Vashem), όπου ο κ. Κικίλιας θα καταθέσει στεφάνι.
Ο κύκλος των επισκέψεων του κ. Υπουργού ολοκληρώνεται με την επίσκεψη στο Κέντρο Ελέγχου και Επιχειρήσεων Mabat 2000, στο Αστυνομικό Τμήμα της Παλαιάς Πόλης.

Σχετικές ειδήσεις