ΕΛΛΑΔΑ

Φρικιαστικές εικόνες παιδικής πορνογραφίας με μωρά και ζώα

Φρικιαστικές εικόνες παιδικής πορνογραφίας με μωρά και ζώα

Εικόνες που σοκάρουν ακόμα και τους πιο ψύχραιμους επαγγελματίες της αστυνομίας.

Χιλιάδες εικόνες και βίντεο με ιδιαίτερα σκληρή παιδική πορνογραφία εντοπίστηκαν στους υπολογιστές εννέα τουλάχιστον ατόμων σε πολλές περιοχές της χώρας.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες και ένας κατά τα άλλα, ευυπόληπτος γιατρός από την Καστοριά!

Όσο για το υλικό που είχαν στα χέρια τους οι διεστραμμένοι αυτοί εγκέφαλοι, σοκάρει και προκαλεί ανατριχίλα: πορνογραφικό υλικό με πρωταγωνιστές ακόμα και βρέφη 18 μηνών...

Το φρικιαστικό όλων είναι ότι σε πολλά αρρωστημένα καρέ συνυπήρχαν και ζώα…

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης με την κωδική ονομασία «EGMA», διενεργήθηκαν στοχευόμενες έρευνες σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας για την καταπολέμηση της διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας, μέσω του διαδικτύου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας συνελήφθησαν τέσσερα άτομα Ελληνικής καταγωγής για «πορνογραφία ανηλίκων», ενώ για άλλους πέντε σχηματίσθηκαν ανεξάρτητες δικογραφίες με την ίδια κατηγορία.

Οι αστυνομικές αρχές έφτασαν στα ίχνη των συλληφθέντων έπειτα από ενδελεχή αστυνομική διαδικτυακή ψηφιακή έρευνα όπου εντοπίστηκαν 26 ηλεκτρονικά ίχνη χρηστών του διαδικτυακού προγράμματος peer to peer «e DONKEY 2000», που κατείχαν και διαμοίραζαν σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Έπειτα από ανάλυση ταυτοποιήθηκαν, 9 χρήστες, που διακινούσαν σκληρό παιδικό πορνογραφικό υλικό, στο οποίο, μεταξύ άλλων, απεικονίζονταν πολύ μικρά παιδιά βρέφη σε σεξουαλικές δραστηριότητες με ενήλικες, ακόμη και με ζώα!

Οι έρευνες και οι έφοδοι έγιναν σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους των συλληφθέντων σε Αθήνα, Μαρούσι, Πειραιά, Μοσχάτο, Ραφήνα, Πάτρα και Καστοριά, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
Πενήντα ένας σκληροί δίσκοι Η/Υ, δύο φορητοί Η/Υ, 298.398 ψηφιακά αρχεία βίντεο και εικόνας παιδικής πορνογραφίας.

Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια, θα σταλούν για τις ανάλογες εργαστηριακές εξετάσεις στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να εξεταστεί και να προσδιοριστεί ο ακριβής αριθμός των επίμαχων αρχείων, το είδος τους και η ημερομηνία, κατά την οποία υπερφορτώθηκαν.