ΕΛΛΑΔΑ

Ανάληψη ευθύνης για σειρά εμπρησμών

Ανάληψη ευθύνης για σειρά εμπρησμών
Με προκήρυξή της σε ιστοσελίδα που πρόσκειται στον αντεξουσιαστικό χώρο η τρομοκρατική...

Με προκήρυξή της σε ιστοσελίδα που πρόσκειται στον αντεξουσιαστικό χώρο η τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός σχηματισμός για την διάδοση του χάους», ανέλαβε την ευθύνη για μια σειρά εμπρηστικών επιθέσεων.

Συγκεκριμένα, για την επίθεση με γκαζάκια σε μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΙΑΣ στα Σεπόλια στις 31/1, για τον εμπρησμό βαν των ΕΛΤΑ την ίδια μέρα στη Νέα Σμύρνη.

Η οργάνωση δικαιολογεί τις πράξεις της ως ένδειξη συμπαράστασης στους συλληφθέντες συντρόφους της που διώκονται για συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις.


Η προκήρυξη αναφέρει μεταξύ άλλων:

«…Σε μια τέτοια εποχή έχουμε συνειδητοποιήσει απλώς πως δεν χωράμε, γι΄αυτο μας φαίνεται φθηνό να μην πολεμήσουμε. Έως ότου λοιπόν καταστρέψουμε κάθε σπιθαμή του γερασμένου αυτού κόσμου, θα κηρύττουμε καθημερινά τον δικό μας πόλεμο.
Δηλώνουμε ξεκάθαρα πως θα τον πάμε μέχρι τέλους. Γνωρίζουμε καλά πως αυτός ο πόλεμος έχει και τη δυσχερή για μας συνέπεια της σύλληψης είτε εμάς των ίδιων είτε κάποιου συντρόφου μας.

Για μας η αλληλεγγύη είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της αναρχικής εξεγερσιακής δράσης και σε καμία περίπτωση τη θεωρούμε ένα τυπικό καθήκον, καθώς πρόκειται για τους ίδιους μας τους εαυτούς ,καθώς κάθε αιχμάλωτος είναι ένας από ΄μας. Εκεί παίρνει το νόημα της η Επαναστατική Αλληλεγγύη μιας και θα είμαστε πάντα συνεπείς, χτυπώντας άμεσα για κάθε σύντροφο που οδηγείται στη φυλακή.

Την περασμένη Τετάρτη στις 26/1 συνελήφθη ο καταζητούμενος σύντροφος Μιχάλης Νικολόπουλος από μπάτσους της ομάδας ΔΙΑΣ έπειτα από τυχαίο έλεγχο που του έγινε στην Ν.Κηφισιά.

Έτσι λοιπόν αφιερώσαμε τα επόμενα 24ωρα της σύλληψης του στην παρακολούθηση ενός μπάτσου της ομάδας ΔΙΑΣ και καταφέραμε να εντοπίσουμε την κατοικία και το όχημα του.

Εάν λοιπόν εσείς τσογλανάκια κάνετε απλά την δουλειά σας συλλαμβάνοντας συντρόφους μας, να ξέρετε πως μια απ τις δικίες μας δουλειές είναι να είστε μόνιμος στόχος επίθεσης.

Αναλαμβάνουμε λοιπόν την ευθύνη για τον εμπρησμό της προσωπικής μηχανής του μπάτσου ΔΙΑΣ στα Σεπόλια στις 31/1 και στα πλαίσια της γενικότερης καταστροφής, παραδώσαμε στις φλόγες την ίδια μέρα, βαν των ΕΛΤΑ στην περιοχη της Ν.Σμύρνης ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στο σύντροφο Μ.Νικολόπουλο καθώς επίσης και στους συντρόφους επαναστάτες Γ. Τσακαλο και Π. Αργυρου που επίσης συνελήφθησαν απ τα γουρούνια της ΔΙΑΣ στο Παγκράτι την 1η Νοέμβρη 2010».

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ