ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ! Ξυλοκόπησαν τον συμμαθητή τους γιατί είναι γιός μεταλλωρύχου!

ΣΟΚ! Ξυλοκόπησαν τον συμμαθητή τους γιατί είναι γιός μεταλλωρύχου!

Ένα πρωτοφανές επεισόδιο βίας έγινε στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής, που μεταφέρει μαθητές του Τεχνικού Λυκείου Αρναίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Εργοχαλκιδικής» πέντε μαθητές του σχολείου επιτέθηκαν και χτύπησαν έναν συμμαθητή τους, ο οποίος είναι γιος μεταλλωρύχου.

Το επεισόδιο έγινε κατά τη διαδρομή από την Αρναία στην Ιερισσό. Στη στάση που έκανε το λεωφορείο στο Γομάτι, ο οδηγός του λεωφορείου αναγκάστηκε να παρέμβει για να χωρίσει το μαθητή από τους συμμαθητές του, που του επιτέθηκαν με μπουνιές, σχολικές τσάντες και άλλα αντικείμενα.

Το απίστευτο αυτό γεγονός δε σταμάτησε εκεί. Ο μαθητής κατέβηκε στην Ιερισσό, όπως και οι συμμαθητές του. Εκεί τον περίμενε η μητέρα του με την οποία πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της Ιερισσού για να καταθέσουν μήνυση. Έξω όμως από το τμήμα συγκεντρώθηκαν 50 περίπου άτομα τα οποία απειλούσαν τη μάνα και το παιδί της ότι θα τους κάψουν το σπίτι!!!

Στη συνέχεια ο μαθητής πήγε μαζί με τους γονείς του στο κέντρο υγείας του Παλαιοχωρίου, όπου δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες των γιατρών στα τραύματα που είχε στο πρόσωπο και στο κεφάλι του.

Ολα αυτά φυσικά γίνονται γιατί οι κάτοικοι Χαλκιδικής, Θράκης, Κομοτηνής αντιδρούν στην εξόρυξη χρυσού στην περιοχή τους, αφού πρόσφατα έκαναν και διαδήλωση διαμαρτυρίας.

Το να περάσει όμως αυτή η αντίδραση και η έχθρα ανάμεσα σε παιδιά είναι ανησυχητικό...