ΕΛΛΑΔΑ

Η πρώτη πορεία με άοπλους αστυνομικούς (Pics&Vid)

Η πρώτη πορεία με άοπλους αστυνομικούς (Pics&Vid)

Ολοκληρώθηκαν τόσο η αντιφασιστική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε για την επέτειο των Ιμίων, όσο και η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα.

Οι συμμετέχοντες στην αντιφασιστική διαδήλωση, που ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου (31/1/2015), κατευθύνθηκε προς την πλατεία Συντάγματος και για το λόγο αυτό, κλειστές παρέμειναν η οδός Σταδίου και οι παρακείμενοι δρόμοι καθώς και η οδός Πειραιώς, μέχρι το ύψος της οδού Κολωνού.

Στην πορεία υπήρχει διακριτική αστυνομική παρουσία, με τους άντρες των ΜΑΤ να βρίσκονται πίσω από τις κλούβες. Στο σημείο υπήρχαν επίσης ένστολοι αστυνομικοί και ειδικοί φρουροί που δεν έφεραν οπλισμό.

thikes newsbomb 1

Έγραψαν συνθήματα σε κλούβες της αστυνομίας

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η αντιφασιστική συγκέντρωση διαδηλωτές έγραψαν συνθήματα κατά της αστυνομίας στις κλούβες των ΜΑΤ που είχαν τοποθετηθεί κάθετα στο οδόστρωμα στη Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος των Λουλουδάδικων χωρίς ωστόσο να υπάρξει καμία αντίδραση της αστυνομίας.

2236320

Η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής που ολοκληρώθηκε, λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ, έγινε μπροστά από το μνημείο των Ιμίων, στην πλατεία Ρηγίλλης για να τιμηθεί η μνήμη των τριών στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού που έχασαν τη ζωή τους στα Ίμια. Στελέχη της Χρυσής Αυγής απηύθηναν χαιρετισμούς και κατέθεσαν στεφάνι.

Πηγή βίντεο και φωτογραφιών: eurokinissi.gr

Σχετικές ειδήσεις