ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη ο 30χρονος Αλβανός που σκότωσε 29χρονο πατέρα τριών παιδιών

Συνελήφθη ο 30χρονος Αλβανός που σκότωσε 29χρονο πατέρα τριών παιδιών

Παραδόθηκε σήμερα το μεσημέρι παρουσία του συνηγόρου του ο 30χρονος Αλβανός, ο οποίος, πέντε ημέρες πριν, παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και σκότωσε 29χρονο Έλληνα, πατέρα τριών παιδιών.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, συνέλαβαν σήμερα το μεσημέρι, τον 30χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, που είναι ο δεύτερος δράστης της ανθρωποκτονίας σε βάρος 29χρονου τις πρώτες πρωινές ώρες της Πρωτομαγιάς, έξω από μπαρ στη συνοικία Παλαιών. Ο δράστης παραδόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας, παρουσία του συνηγόρου του και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Σημειώνεται ότι το πρωί του Σαββάτου (μια ημέρα μετά το έγκλημα) συνελήφθη και ο 17χρονος αθίγγανος, που μετά από καυγά με τον 29χρονο, κάλεσε τον 30χρονο, που είναι κουνιάδος του και που τελικά οδηγούσε το Ι.Χ. που τον παρέσυρε, όταν βγήκε από το μπαρ.

Ο ανήλικος, μετά την προθεσμία που έλαβε θα απολογηθεί στην ανακριτή αύριο Τετάρτη, ενώ την ίδια μέρα ο 30χρονος θα οδηγηθεί με την ίδια κατηγορία στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Σημειώνεται ότι ο 30χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για κλοπές και υποθέσεις με ναρκωτικά.

Πηγή: magnesianews.gr

Σχετικές ειδήσεις