ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Εισβολή χρυσαυγιτών στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Πάτρα: Εισβολή χρυσαυγιτών στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Ένταση προκλήθηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας στις εγκαταστάσεις του Λαδόπουλου στην Πάτρα.

Όπως αναφέρει το patratora.gr, μέλη της Χρυσής Αυγής μπήκαν στην αίθουσα και διακόπτοντας τη συνεδρίαση, ζήτησαν σε έντονο ύφος να παραδώσει την έδρα ο εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας της Ελληνικής Αυγής, Χρήστος Ρήγας, μετά τη διαγραφή του όπως υποστηρίζουν από τη Χρυσή Αυγή.

Την ίδια ώρα η επίσης εκλεγμένη Περιφερειακή Σύμβουλος από την Αιτωλοακαρνανία με την Ελληνική Αυγή Γεωργία Κοκκοτή, δήλωσε την παραίτηση της από την παράταξη που ηγείται ο Χρήστος Ρήγας και ως εκ τούτου θα συμμετάσχει στο Περιφερειακό Συμβούλιο ως Ανεξάρτητη Σύμβουλος.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ζήτησε την αποχώρηση τους καθώς όπως τόνισε το Περιφερειακό Συμβούλιο δεν είναι κομματικός χώρος στον οποίο μπορούν να επιλύονται οι όποιες διαφορές.

Στο σημείο κλήθηκαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ ωστόσο δεν χρειάστηκε η επέμβαση τους.

Υπενθυμίζουμε πως ο κ. Ρήγας την προηγούμενη εβδομάδα με ανακοίνωση του ενημέρωσε για την παραίτηση του από τη Χρυσή Αυγή καθώς πλέον δεν τον εκφράζει ιδεολογικά χαρακτηρίζοντας την μάλιστα «μόρφωμα».

Σχετικές ειδήσεις