ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Αυτοσχέδιο θερμοκήπιο καλλιέργειας χασίς είχε στήσει 39χρονος

Θεσσαλονίκη: Αυτοσχέδιο θερμοκήπιο καλλιέργειας χασίς είχε στήσει 39χρονος

Αυτοσχέδιο θερμοκήπιο καλλιέργειας χασίς κατηγορείται ότι είχε στήσει στο σπίτι του στο Αγγελοχώρι, έξω από τη Θεσσαλονίκη, ένας 39χρονος.

Αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στην κατοικία του 39χρονου, όπου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εντόπισαν ένα πλήρες σύστημα υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., το σύστημα αποτελείτο από μετασχηματιστές ηλεκτρικού ρεύματος, ανεμιστήρα, ηλεκτρονικές συσκευές μέτρησης υγρασίας και θερμοκρασίας, μεταλλικούς αεραγωγούς, σόμπα αλογόνου, ροοστάτες, ιονιστές αέρα, πλαστικό ψεκαστήρα, αερόθερμο, σύστημα εξαερισμού κ.ά..

Επιπλέον, στο ίδιο σημείο βρέθηκαν 39 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1 μέτρο και 40 εκατοστά, δέμα που περιείχε φύλλα και στελέχη κάνναβης, όπως επίσης δεύτερο δέμα με 64 γραμ. ακατέργαστης κάνναβης και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές.
Της αστυνομικής εφόδου στο σπίτι του 39χρονου, προηγήθηκε η σύλληψή του, σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης, όπου ύστερα από έλεγχο βρέθηκαν πάνω του και σε όχημα που οδηγούσε, ποσότητα χασίς και σακίδια με λίπασμα και φυτόχωμα.

Ο 39χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Σχετικές ειδήσεις