ΕΛΛΑΔΑ

Χτύπησαν κι εγκατέλειψαν ποδηλάτη στον Πειραιά!

Χτύπησαν κι εγκατέλειψαν ποδηλάτη στον Πειραιά!

Τα «τέρατα» κυκλοφορούν ανάμεσα μας! Μία μαύρη BMW το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (23/9) στη Λεωφόρο Χατζηκυριακού στον Πειραιά, παρέσυρε έναν άτυχο ποδηλάτη και τον εγκατέλειψε.

Το θύμα του άφαντου και ασύλληπτου μέχρι αυτή τη στιγμή οδηγού της BMW, ονομάζεται Κώστας Χριστοφοράτος και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική του Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας. Το περιστατικό συνέβη στις 11.15 μμ. και το αυτοκίνητο που χτύπησε τον ποδηλάτη, έχει σπάσει το δεξί καθρέφτη και ενδεχομένως το φανάρι.

Επειδή τέτοιοι ασυνείδητοι τύποι οφείλουν να λογοδοτούν και να τιμωρούνται, είναι υποχρέωση όλων μας να βρεθεί. Όποιος είδε κάτι ή γνωρίζει το παραμικρό για το συμβάν, να καλέσει στο τηλέφωνο 6974000785 ή ας καλέσει στην Αστυνομία.

Να θυμίσουμε ότι μετά τη μονοδρόμηση της Λ. Χατζηκυριακού από την προηγούμενη δημοτική Aρχή του Πειραιά, ο συγκεκριμένος δρόμος ειδικά τις βραδινές ώρες μετατρέπεται σε… πίστα ράλι, αφού τα αυτοκίνητα αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι πριν από μερικούς μήνες υπήρξε θανατηφόρο τροχαίο και τώρα αυτό το νέο περιστατικό.

Σχετικές ειδήσεις