ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκε πτώμα άνδρα στο Μενίδι

Βρέθηκε πτώμα άνδρα στο Μενίδι

Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε η σορός ενός άνδρα στο Μενίδι -Εξετάζεται αν είναι ο τέταρτος νεκρός από την κακοκαιρία που έπληξε την Αττική την προηγούμενη εβδομάδα.

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές το απόγευμα της Πέμπτης 28 Οκτωβρίου, όταν περιπολικό της Αστυνομίας εντόπισε το πτώμα ενός άνδρα σε ρεματιά στο Μενίδι.

Εξετάζεται αν είναι το τέταρτο θύμα της φονικής κακοκαιρίας που έπληξε την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου τα δυτικά προάστια της Αττικής.

Τη σορό του άτυχου άνδρα εντόπισε τυχαία ένα περιπολικό που περνούσε από το σημείο, αμέσως ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική, ενώ στην συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Αγίου Κωνσταντίνου σπεύδει και ιατροδικαστής.

Σε πνιγμό οφείλεται, σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή, ο θάνατος του μεσήλικα άνδρα. Η σορός του μεσήλικα ήταν καλυμμένη στο μεγαλύτερο μέρος της από λάσπη και κλαδιά.

Αν και δεν έχει εξακριβωθεί, ωστόσο όλα δείχνουν ότι ο άνδρας που εντοπίστηκε νεκρός στη ρεματιά είναι το τέταρτο θύμα των φονικών πλημμυρών που σημειώθηκαν στο Μενίδι.

Σημειώνεται ότι στο Καματερό δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ένας ακόμα τραυματίστηκε από το πρόσφατο κύμα κακοκαιρίας.

Σχετικές ειδήσεις