ΕΛΛΑΔΑ

Υπέκυψε στα τραύματά του το δίχρονο αγοράκι που ξυλοκοπήθηκε από το φίλο της μητέρας του

Υπέκυψε στα τραύματά του το δίχρονο αγοράκι που ξυλοκοπήθηκε από το φίλο της μητέρας του

Το αγγελούδι δεν άντεξε στα τραύματά του - Συγκλονίζει το πανελλήνιο ο άγριος ξυλοδαρμός του από τον φίλο της μητέρας του - Υπέκυψε στα τραύματά του μετά από άνιση μάχη τριών ημερών στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

Το διχρονο αγόρι, το οποίο είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο το Σάββατο (31/10) άγρια ξυλοκοπημένο και σε κωματώδη κατάσταση, νοσηλεύθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας με μηχανική υποστήριξη και υπέκυψε στα τραύματά του το μεσημέρι της Τρίτης (3/11/2015).

Οι γιατροί ήλπιζαν σε ένα θαύμα όπως τονισε η αναπληρώτρια διοικητής του νοσοκομείου, Μαρίζα Οικονόμου.

«Πρόκειται για ένα πρωτοφανές για την αγριότητά του περιστατικό, κυρίως λόγω της ηλικίας του παιδιού που είναι πολύ μικρό και βρίσκεται τώρα να παλεύει για τη ζωή του», είχε δηλώσει η κ. Οικονόμου.

Το άτυχο αγοράκι έφερε μώλωπες, καψίματα σε όλο του το κορμάκι και είχε σπάσει τα δύο του χέρια.

Συγκλονισμένη ήταν και η Eισαγγελέας Κορίνθου που επισκέφθηκε το θύμα από την πρώτη στιγμή στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού».

Εν τω μεταξύ, προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη (4/11) το πρωί στον ανακριτή Κορίνθου, πήραν η 22χρονη μητέρα του δίχρονου παιδιού που κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, και ο 23χρονος φίλος της, που κατηγορείται για βαριές σωματικές βλάβες.

Σχετικές ειδήσεις