ΕΛΛΑΔΑ

Παντελής Παντελίδης: «Έφυγε» άδοξα στα 33 του χρόνια - H ζωή του δημοφιλούς τραγουδιστή

Παντελής Παντελίδης: «Έφυγε» άδοξα στα 33 του χρόνια - H ζωή του δημοφιλούς τραγουδιστή

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, Παντελής Παντελίδης που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο τόσο αιφνίδια γεννήθηκε στην Αθήνα στις23 Νοεμβρίου 1983 και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία. Εργαζόταν ως υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού αλλά αποφάσισε να παραιτηθεί για να γίνει τραγουδιστής, αν και δεν είχε σχετικές σπουδές και ήταν αυτοδίδακτος.

Για τέσσερα χρόνια τραγουδούσε σε μικρά μαγαζιά. Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά ήταν ο δίσκος με τίτλο «Αλκοολικές οι νύχτες» που κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε διπλά πλατινένιος. Μεγάλη επιτυχία του ήταν το τραγούδι «Δεν ταιριάζετε σου λέω», ενώ στο δίσκο περιλαμβάνονται ακόμη τα τραγούδια «Συνοδεύομαι», «Πάμε στοίχημα θα ξαναρθείς», «Παραμυθιάζομαι», «Λιώμα σε γκρεμό», τα οποία γνώρισαν επιτυχία στο ραδιόφωνο.

Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι τα τραγούδια του τα έγραφε εμπνεόμενος από προσωπικά βιώματα ή από ιστορίες κοντινών του προσώπων. Είχε μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του για την οποία έχει γράψει και ένα τραγούδι με το όνομά της «Αθηνά».

Στις 31 Οκτωβρίου 2013 κυκλοφόρησε το άλμπουμ με τίτλο «Ουράνιο τόξο που του λείπανε 2 χρώματα».

Ο Παντελής Παντελίδης βραβεύτηκε στην 10η απονομή των μουσικών βραβείων MAD το 2013 για τον καλύτερο πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη.

Ο ίδιος τότε βρέθηκε να ερμηνεύει το τραγούδι του «Δεν ταιριάζετε σου λέω» μαζί με τον Stan και την Ελένη Φουρέιρα.

Τα τραγούδια του

Δεν ταιριάζετε σου λέω
Πάμε στοιχήμα θα ξαναρθείς
Συνοδεύομαι
Παραμυθιάζομαι
Σε παραδέχομαι
Λιώμα σε γκρεμό
Σκούπισε τα πόδια σου και πέρασε
Να σου πω
Γίνεται

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ

Σχετικές ειδήσεις