ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός – Προσοχή: Δείτε τι έρχεται τις επόμενες ημέρες και θα σας κρατήσει… σπίτι

Καιρός – Προσοχή: Δείτε τι έρχεται τις επόμενες ημέρες και θα σας κρατήσει… σπίτι

Ο καιρός τρελάθηκε! Από τη μία υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και από την άλλη…

Αποπνικτική αναμένεται να είναι η ατμόσφαιρα τις επόμενες ημέρες, καθώς σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), έρχονται καταιγίδες και σκόνη από την Αφρική.

Αναλυτικά, την Τετάρτη (06-04-2016) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Η ορατότητα το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι στα ανατολικά βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 και τοπικά στο Ιόνιο 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Πέμπτη (07-04-2016) αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι στα δυτικά και νότια ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και τοπικά στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Την Παρασκευή (08-04-2016) αραιές νεφώσεις που βαθμιαία στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα βορειοδυτικά πιθανόν καταιγίδες. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ. Από τα δυτικά σταδιακά θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα δυτικά και βόρεια.

Το Σάββατο 09-04-2016 και την Κυριακή 10-04-2016 λίγες νεφώσεις οι οποίες στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και βαθμιαία και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στα δυτικά και βόρεια σποραδικές καταιγίδες. Την Κυριακή βαθμιαία βελτίωση από τα δυτικά. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Την Κυριακή και από τα δυτικά σταδιακά θα στραφούν σε δυτικούς 5 με 6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση.

Σχετικές ειδήσεις