ΕΛΛΑΔΑ

Νύχτα τρόμου στην Εκάλη: Ληστές εισέβαλαν στη βίλα πασίγνωστου επιχειρηματία

Νύχτα τρόμου στην Εκάλη: Ληστές εισέβαλαν στη βίλα πασίγνωστου επιχειρηματία

Εφιαλτικές στιγμές έζησε γνωστός επιχειρηματίας κι η οικογένειά του, όταν τρεις οπλοφόροι, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισέβαλαν τα ξημερώματα της Τετάρτης (06/04/2016) στη μονοκατοικία όπου διαμένουν στην Εκάλη και τους κράτησαν ομήρους.

ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΟΜΗΡΟΥΣ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ

Οι τρεις κουκουλοφόροι παρέκαμψαν τα συστήματα ασφάλειας της κατοικίας και εισήλθαν στο εσωτερικό της.

Εκείνη την ώρα, ο επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται στον τομέα των τροφίμων, κοιμόταν με τη σύζυγό του στην κρεβατοκάμαρά τους, ενώ τα δύο ενήλικα παιδιά τους βρίσκονταν στα δωμάτιά τους.

Οι κακοποιοί ξύπνησαν αρχικά το ζευγάρι και το απείλησαν με πιστόλια, ενώ στη συνέχεια υποχρέωσαν τη μητέρα να ξυπνήσει τα παιδιά και να κατέβουν όλοι στο σαλόνι της κατοικίας.

Εκεί οι ληστές ζήτησαν από το γνωστό επιχειρηματία να τους υποδείξει πού υπάρχουν χρήματα και κοσμήματα, καθώς και να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο.

Ο επιχειρηματίας, φοβούμενος για τις ζωές των δικών του ανθρώπων, άνοιξε το χρηματοκιβώτιο, μέσα στο οποίο υπήρχαν, μεταξύ άλλων, κοσμήματα μεγάλης αξίας και ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.

Οι κακοποιοί άρπαξαν τα χρήματα και τα κοσμήματα κι εξαφανίστηκαν, αφήνοντας δεμένα τα μέλη της οικογένειας στο σαλόνι της μονοκατοικίας.

Λίγη ώρα αργότερα, κατάφεραν να λυθούν κι ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Σχετικές ειδήσεις