ΕΛΛΑΔΑ

Συμβόλαιο θανάτου η δολοφονία του επιχειρηματία στον Άλιμο

Συμβόλαιο θανάτου η δολοφονία του επιχειρηματία στον Άλιμο

Η εν ψυχρώ δολοφονία του ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου στη λεωφόρο Συγγρού και αθλητή body building, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο είναι όπως όλα δείχνουν "συμβόλαιο θανάτου", που σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε από κυκλώματα της νύχτας. Το ξεκαθάρισμα λογαριασμών έγινε είτε για εμπόριο ναρκωτικών, είτε για διακίνηση αλλοδαπών γυναικών σε strip club.

ΠΩΣ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ Η ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΕΝΕΔΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΗ - ΤΙ ΕΚΤΙΜΑ Η ΕΛ.ΑΣ

Όπως φαίνεται, η δολοφονία είχε κανονιστεί εδώ και ημέρες, αφού το μαύρο αυτοκίνητο μάρκας BMW με πλαστές πινακίδες που χρησιμοποίησαν οι πληρωμένοι εκτελεστές για τη διαφυγή τους, είχε κλαπεί στις επτά του μήνα απ' την περιοχή της Νέας Σμύρνης. Για να εξαφανίσουν μάλιστα τα ίχνη τους του έβαλαν φωτιά αφήνοντας μέσα τα όπλα με τα οποία "γάζωσαν" με τουλάχιστον 14 σφαίρες το θύμα, ένα καλάσνικοφ κι ένα περίστροφο με σιγαστήρα."

ksekatharisma logariasmwn i dolofonia ston alimo.w l

Αυτή είναι η εκτίμηση των αστυνομικών του τμήματος ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Αττικής για τη μαφιόζικη δολοφονία του 42χρονου, ο οποίος ήταν παλιός γνώριμος των αρχών καθώς το 2004 μέχρι το 2009 είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για κατοχή κοκαίνης στη Λάρισα, ενώ και το τζιπ Cherokee που επέβαινε όταν τον δολοφόνησαν ανήκει σε σεσημασμένο επίσης για υπόθεση ναρκωτικών. Όπως λένε οι αστυνομικοί, οι δολοφόνοι παρακολουθούσαν εδώ και ημέρες τις κινήσεις και το δρομολόγιο του στόχου τους. Έτσι η ενέδρα θανάτου κλείστηκε ξημερώματα έξω από το σπίτι του στην οδό Κεφαλληνίας στον Άλιμο. Στο καρτέρι θανάτου σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αξιωματικών της ασφάλειας συμμετείχαν τρεις δράστες. Δύο εκτελεστές που επέβαιναν στο κλεμμένο αυτοκίνητο οι οποίοι τον πυροβόλησαν από μέσα, ενώ πιθανότατα υπήρχε και τρίτος συνεργός τους που έπαιζε τον ρόλο του τσιλιαδόρου.

Τα δύο όπλα, οι κάλυκες και το κατεστραμμένο όχημα των δολοφόνων μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για βαλλιστική εξέταση και εξερεύνηση για γενετικό υλικό και αποτυπώματα. Λόγω της φωτιάς πάντως, όπως λένε αξιωματικοί, είναι δύσκολο να προκύψουν στοιχεία... Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί λαμβάνουν καταθέσεις από τη σύζυγο του που ήταν αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας (βγήκε από το σπίτι μόλις άκουσε τους πυροβολισμούς), από άλλους συγγενείς, αλλά και από πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντος του θύματος, ενώ αναζητούν και υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων που ενδεχομένως έχουν καταγράψει τις κινήσεις των δολοφόνων.

Σχετικές ειδήσεις