ΕΛΛΑΔΑ

Είσαι αγρότης… δες πώς θα πάρεις επιδότηση 2 δισ. ευρώ

Είσαι αγρότης… δες πώς θα πάρεις επιδότηση 2 δισ. ευρώ

Το σοκ της ζωής τους έπαθαν τρεις αγρότες την Πέμπτη, όταν είδαν στο υπόλοιπο του λογαριασμού τους αστρονομικά ποσά! Πώς είναι να αισθάνεσαι Κροίσος για λίγες ώρες

Όλα ξεκίνησαν από τα Φάρσαλα, όταν ένας 32χρονος αγρότης είδε στο λογαριασμό του 2.000.000.000 ευρώ, όλες δηλαδή, οι επιδοτήσεις που παίρνουν οι Έλληνες αγρότες σε ετήσια βάση! Ως αιτιολογία αναφερόταν η... «πληρωμή άμεσων ενισχύσεων».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία» υπήρξε και μία δεύτερη πίστωση της τάξεως των 205,17 ευρώ επίσης με την αιτιολογία «πληρωμή άμεσων ενισχύσεων». Ο 32χρονος αγρότης δεν αντελήφθη τις δύο μεταφορές καθώς δεν έτυχε να δει τον τραπεζικό λογαριασμό του μέσω web banking.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

Η τραπεζική τρέλα... «χτύπησε» και έναν αγρότη από το Ηράκλειο, που για λίγες στιγμές ένιωσε ζάμπλουτος κληρονόμος!
Με 200 εκατ. ευρώ βρέθηκε για λίγες ώρες ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου Μύρωνας Χιλετζάκης, όταν ελέγχοντας τον λογαριασμό του, προκειμένου να δει εάν είχε πιστωθεί ένα μικρό ποσό επιδότησης, διαπίστωσε πως είχε γίνει... εκατομμυριούχος.

Ο αγρότης, ο οποίος δεν πίστευε στα μάτια, ήταν βέβαιος πως επρόκειτο για λάθος. Τελικά, μετά από σχετική έρευνα, διαπιστώθηκε ότι είχε γίνει λογιστικό λάθος με την κατάθεση του υπέρογκου ποσού στον λογαριασμό του.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Και το κακό... τρίτωσε στον Πύργο.

Βαθύπλουτος για μία ημέρα ήταν –δίχως να το γνωρίζει- ένας 40χρονος αγρότης από την ευρύτερη περιοχή του Πύργου!

download

Ο ανυποψίαστος άνδρας δέχθηκε την Τρίτη το πρωί (24-05-2016) τηλεφώνημα από εκπρόσωπο μεγάλης τράπεζας, η οποία τον ενημέρωσε ότι εξαιτίας ενός λάθους στο σύστημα μεταφέρθηκαν στον τραπεζικό του λογαριασμό περίπου 200 εκατ. ευρώ, όπως φαίνεται και στην αρχική φωτογραφία! Το σφάλμα διορθώθηκε τάχιστα, ωστόσο η ενημέρωση έγινε για να μη βρεθεί προ εκπλήξεως ο 40χρονος όταν θα τσεκάρει τον λογαριασμό του. Ο 40χρονος αρχικά αιφνιδιάστηκε από τα όσα άκουσε και την επόμενη μέρα μετέβη σε υποκατάστημα του Πύργου για να ενημερώσει το βιβλιάριό του και να διαπιστώσει αν ισχύουν όλα όσα πληροφορήθηκε τηλεφωνικώς! Η ενημέρωση της κίνησης του λογαριασμού αποτύπωσε ακριβώς αυτό που φαίνεται στη φωτογραφία, ότι ο 40χρονος είχε στον λογαριασμό του 201 εκατ. ευρώ. Στην τελευταία σειρά έχει αποτυπωθεί και η διόρθωση με την... επιστροφή στα 5,43 ευρώ που είχε ο λογαριασμός πριν τον απότομο πλουτισμό!

Σχετικές ειδήσεις