ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη στο Βελεστίνο: Πα-τέρας κρατούσε φυλακισμένες τις κόρες του

Φρίκη στο Βελεστίνο: Πα-τέρας κρατούσε φυλακισμένες τις κόρες του

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες της σοκαριστικής υπόθεσης κακοποίησης ανηλίκων στο Βελεστίνο, όπου ένας πατέρας (αν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι) κρατούσε κλεισμένες στο σπίτι τις δύο κόρες του.

Υπόθεση που θυμίζει «Κωσταλέξι» αποκαλύφθηκε στο Βελεστίνο, συνταράσσοντας την τοπική κοινωνία, η οποία παρακολουθεί συγκλονισμένη το δράμα των δύο κοριτσιών.

Την απόλυτη φρίκη ζούσαν για χρόνια δύο κορίτσια ηλικίας 15 και 17 ετών στα χέρια του πατέρα τους, ο οποίος τις κρατούσε παρά τη θέλησή τους στο σπίτι. Ο 43χρονος Αλβανός, χειροδικούσε πάνω τους και τις απειλούσε αν τολμούσαν να φύγουν από το... κολαστήριο, που ονόμαζε σπίτι.

Τα δύο κορίτσια, ωστόσο, κατάφεραν να τον πάνε στην Αστυνομία για να καταγγείλουν τον πατέρα τους, με αποτέλεσμα ο 43χρονος να συλληφθεί από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και να παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Ωστόσο, η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και τα δυο ανήλικα κορίτσια θα εξεταστούν από ιατροδικαστή, το πόρισμα του οποίου θα ενσωματωθεί στην δικογραφία.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν από αυτή την φρικιαστική υπόθεση είναι πολλά, γνώριζε το χωριό τι γινόταν πίσω από τις κλειστές πόρτες και αν γνώριζε γιατί δεν μιλούσε; Προς το παρόν, οι κάτοικοι του Βελεστίνουν παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις εξελίξεις της υπόθεσης.

Σχετικές ειδήσεις