ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία δίχως τέλος - Ο οδηγός του μοιραίου οχήματος δεν γνωρίζει για το θάνατο της όμορφης Πέλας

Τραγωδία δίχως τέλος - Ο οδηγός του μοιραίου οχήματος δεν γνωρίζει για το θάνατο της όμορφης Πέλας

Ανείπωτος είναι ο πόνος της οικογένειας και των φίλων της Πέλας Κουτεντάκη, οι οποίοι δεν μπορούν ακόμα συνειδητοποιήσουν ότι έχασαν το κορίτσι, άδικα, σε τροχαίο δυστύχημα.

Κι ενώ η κοινωνία της Μεσσάρας προσπαθεί ακόμα να συνηθίσει την ιδέα ότι η άτυχη 18χρονη «έφυγε» τόσο ξαφνικά, τα ξημερώματα της Τρίτης 5 Ιουλίου, ο 20χρονος φίλος της, ο οποίος οδηγούσε το μοιραίο αυτοκίνητο παραμένει στο νοσοκομείο.

Τα τραύματά του δεν είναι σοβαρά αλλά αυτό που κανείς δεν του λέει -σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr- προκειμένου να μην τον επιβαρύνουν ψυχολογικά, είναι το ότι η αγαπημένη του φίλη, έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα εκείνο το βράδυ.

Η όμορφη κοπέλα τραυματίστηκε θανάσιμα τα ξημερώματα της Τρίτης σε τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή των Μοιρών Ηρακλείου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 20χρονος βγήκε εκτός πορείας στο 1ο χλμ του δρόμου Τυμπακίου - Μοιρών, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και «καρφώθηκε» σε ένα δέντρο.

Η 18χρονη έφερε τραύματα στο κεφάλι και εσωτερικές κακώσεις και υπέκυψε στο κέντρο υγείας Μοιρών όπου διακομίσθηκε με ασθενοφόρο.

Η Πέλα Κουτεντάκη ήταν ανιψιά του βουλευτή της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη.

Η εξόδιος ακολουθία εψάλη το πρωί της Τετάρτης στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νεκταρίου στις Μοίρες και η ταφή έγινε στο κοιμητήριο Καμαρών.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της άτυχης κοπέλας και η αδερφή της...

Δείτε εδώ το συγκλονιστικό μήνυμα του βουλευτή Αυγενάκη για τον χαμό της 18χρονης ανιψιάς του

Σχετικές ειδήσεις