ΕΛΛΑΔΑ

Χαμός στην Ιθάκη με μεγιστάνα και δημοσιογράφο: «Θα πετάξω την κάμερα στη γ@...νη θάλασσα» (vid)

Χαμός στην Ιθάκη με μεγιστάνα και δημοσιογράφο: «Θα πετάξω την κάμερα στη γ@...νη θάλασσα» (vid)

Όταν το τηλεοπτικό συνεργείο του βρετανικού δικτύου Sky News είδε στο Βαθύ της Ιθάκης τον Βρετανό δισεκατομμυριούχο Σερ Φίλιπ Γκριν και προσπάθησε να μιλήσει μαζί του, δεν μπορούσε σε καμία περίτπωση να φανταστεί πώς θα εξελίσσονταν το εγχείρημα αυτό.

Ο Σερ Φίλιπ Γκριν ήταν ιδιοκτήτης της αλυσίδας καταστημάτων με είδη για το σπίτι BHS. Η εταιρεία αυτή πτώχευσε και ο πρωταγωνιστής του βίντεο την πούλησε έναντι μίας... ολόκληρης λίρας σε έναν άλλο επιχειρηματία.

Το ρεπορτάζ του Sky News από το ελληνικό νησί είχε επεισοδιακή τροπή αφού ο επιχειρηματίας έγινε έξω φρενών όταν ο δημοσιογράφος του δικτύου προσπάθησε να τον προσεγγίσει και να του κάνει μερικές ερωτήσεις αναφορικά με την πτώχευση της BHS.

Ως αποτέλεσμα χιλιάδες άτομα έμειναν χωρίς δουλειά, ενώ περισσότεροι από 20.000 πρώην εργαζόμενοι στην BHS κινδυνεύουν να χάσουν τις συντάξεις τους, ωστόσο ο ίδιος δεν φαίνεται να πτοείται και έχει βρει την Ιθάκη του (κυριολεκτικά και μεταφορικά) στο υπερπολυτελές γιοτ του.

Και δεν μιλάμε για ένα απλό… γιοτ αλλά για ένα πραγματικό... θηρίο, με την ονομασία "Λεοντόκαρδος" και μέγεθος όσο ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο, όπως λέει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος του Sky News, ο οποίος αρχικά ζητά από τους εργαζόμενους του Γκριν να του μεταφέρουν αίτημα για να κάνει δηλώσεις.

Του απαντούν πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, με το ρεπορτάζ να συνεχίζεται δείχνοντας πλάνα από τον πλωτό... παράδεισο του επιχειρηματία, στον οποίο οι... κακές γλώσσες λένε πως εργάζονται 40 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων ένας σεφ κι ένας ακόμη που έχει αποκλειστική αρμοδιότητα να βγάζει... βόλτα τους σκύλους.

Τελικά λιγά λεπτά αργότερα, ο δημοσιογράφος κατάφερε να τον εντοπίσει.

Ο επιχειρηματίας αρχικά τον απείλησε πως θα καλέσει την αστυνομία, στη συνέχεια τον ρωτά τι ακριβώς δεν καταλαβαίνει και όλα αυτά κρατώντας απειλητικά ένα μπουκάλι νερό.

sasasiedf

Ο δημοσιογράφος δεν πτοείται και ακούγεται να του λέει «μπορείτε να με χτυπήσετε με το μπουκάλι αλλά απαντήστε μας τι θα γίνει με τις συντάξεις;» και τότε ο Green βγαίνει εκτός εαυτού, σπρώχνει τον εικονολήπτη και ακούγεται να λέει πως θα πετάξει τη γ@μ... κάμερα στη θάλασσα.

Τελικά ο Σερ Φίλιπ Γκριν δεν βρήκε την… Ιθάκη του.

Δείτε το βίντεο!

Σχετικές ειδήσεις