ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στο Περιστέρι: Νεκρό και το δεύτερο παλικάρι

Θρήνος στο Περιστέρι: Νεκρό και το δεύτερο παλικάρι

Έδωσε μάχη στην εντατική για 10 μέρες αλλά δεν τα κατάφερε

Πέπλο πένθους για μια ακόμη φορά έχει καλύψει την περιοχή του Περιστερίου.

Ο 33χρονος συνεπιβάτης της μηχανής που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι μετά το τροχαίο στην οδό Κωνσταντινουπόλεως τα ξημερώματα της 27ης Αυγούστου, υπέκυψε τελικά στα τραύματά του, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους.

Ο άτυχος νεαρός, μαζί με τον επίσης 33χρονο φίλο του που οδηγούσε την μικρού κυβισμού μοτοσικλέτα, βγήκαν το βράδυ της 27ης Αυγούστου από την έξοδο της εθνικής οδού και πήραν την οδό Κωνσταντινουπόλεως προς την πλατεία Μπουρναζίου με σκοπό να πάνε στο πανηγύρι του Αγίου Φανουρίου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 33χρονος οδηγός της μηχανής σταμάτησε στο φανάρι και μόλις άναψε το πράσινο ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του δικύκλου και να καρφωθεί σε κολώνα φωτισμού πάνω στο διαχωριστικό διάζωμα.

Οι συνθήκες και τα αίτια του μοιραίου τροχαίου παραμένουν αδιευκρίνιστα, ενώ είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως ακόμα και οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο δεν μπορούσαν να εξηγήσουν πώς το μηχανάκι πραγματοποίησε τη συγκεκριμένη πορεία στο συγκεκριμένο σημείο του δρόμου, καθώς είναι ευθεία και από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν υπάρχει εμπλοκή άλλου οχήματος στο τροχαίο. Βίντεο πάντως που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές από βενζινάδικο ενδέχεται να δώσει απαντήσεις.

Οι νεαροί, οι οποίοι δεν φορούσαν κράνος, μεταφέρθηκαν με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο «Αττικό». Δυστυχώς, λίγη ώρα αργότερα, ο οδηγός της μηχανής, ο οποίος έφερε τραύματα στο στήθος, έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Σήμερα, 6 Σεπτεμβρίου, γράφτηκε η τελευταία σελίδα του δράματος καθώς, υπέκυψε στα τραύματά του και ο φίλος του, μετά από άνιση μάχη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αττικού νοσοκομείου.

Σχετικές ειδήσεις