ΕΛΛΑΔΑ

Ο μικρός Κωνσταντίνος θα ταξιδέψει στην Αμερική - Συγκεντρώθηκε το τεράστιο ποσό για τα νοσήλειά του

Ο μικρός Κωνσταντίνος θα ταξιδέψει στην Αμερική - Συγκεντρώθηκε το τεράστιο ποσό για τα νοσήλειά του

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου για τον Γολγοθά του μικρού Κωνσταντίνου, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα στην Αμερική.

Τις 455.000 ευρώ ξεπέρασε το ποσό που συγκεντρώθηκε από τους πολίτες, που συγκινημένοι έσπευσαν να καταθέσουν τον οβολό τους, προκειμένου ο μικρός Κωνσταντίνος Τσίμπος να ταξιδέψει στην Αμερική, όπου και θα νοσηλευτεί σε μεγάλο νοσοκομείο.

Η μητέρα του μικρού, Αγγελική Νικολακοπούλου έγραψε στο Facebook:

«Και ΝΑΙ υπάρχουν άνθρωποι που φωνάζουν με όλο τους το “ειναι” είμαστε εδώ για σας!!!! Άνθρωποι γνωστοί....άνθρωποι άγνωστοι....άνθρωποι με λίγα που στερήθηκαν για να συνεχίσεις εσύ να ονειρεύεσαι!!!! Άνθρωποι που γίνανε ένα για ένα σκοπό.... Να γίνει ο ΗΡΩΑΣ μου/μας καλά!!! Και θα γίνει.....Όλη αυτή η αγάπη σας δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο από τη θεραπεία του!!!! Μακάρι να μπορούσα ΟΛΟΥΣ εσας να σας κάνω μια μεγάλη αγκαλια όπως κάνατε εσείς εμας!!!! Ακόμα δε μπορώ να το πιστέψω!!!! Να σας έχει ο Θεός καλα!!! Τα καταφέραμε!!!!ΟΛΟΙ ΜΑΖΊ!!!!! Αύριο θα γίνει η κατάθεση χρημάτων!!!! ΤΟ ΤΑΞΊΔΙ ΞΕΚΙΝΆ!!!!!!!!!!!!!»

Σχετικές ειδήσεις