ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Αίσιο τέλος με την εξαφάνιση 15χρονου

Θεσσαλονίκη: Αίσιο τέλος με την εξαφάνιση 15χρονου

Η περιπέτεια του 15χρονου Λορένσιο Μ., έληξε σήμερα, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, δίνοντας τέλος στην αγωνία των ανθρώπων που τον αναζητούσαν και είναι καλά στην υγεία του.

Καταλυτικό ρόλο στην εύρεση του Λορένσιο Μ, έπαιξε η δημοσιοποίηση των στοιχείων του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης καθώς και η μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών σε συνεργασία με ευαισθητοποιημένους πολίτες, από τους οποίους δεχθήκαμε πληθώρα τηλεφωνημάτων.

Μετά την ευχάριστη εξέλιξη, το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά ευαισθητοποιημένο πολίτη ο οποίος επικοινώνησε μαζί μας στην "Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000" αμέσως μόλις εντόπισε τον Λορένσιο και σε συνεργασία με την Άμεση Δράση ο ανήλικος βρέθηκε σε ασφαλές περιβάλλον.

Κατόπιν εισαγγελικής εντολής, ο Λορένσιο και τα αδέρφια του θα φιλοξενηθούν σε προστατευμένο περιβάλλον, προκειμένου να παραμείνουν μακριά από την εκμετάλλευση και την κακοποίηση στην οποία υπόκειντο».

Σχετικές ειδήσεις