ΕΛΛΑΔΑ

Θάσος: Οργισμένοι οι κάτοικοι με τον Τσίπρα - Δεν καταδέχτηκε να τους μιλήσει

Θάσος: Οργισμένοι οι κάτοικοι με τον Τσίπρα - Δεν καταδέχτηκε να τους μιλήσει

Έφθασε με ελικόπτερο, προήδρευσε σε σύσκεψη με τοπικούς φορείς, αλλά δεν καταδέχτηκε να συνομιλήσει με τους κατοίκους. Αυτό προκάλεσε την οργή τους.

Στα χέρια πιάστηκαν κάτοικοι του δημοτικού κατάστημα Πρίνου, σύμφωνα με αναφορές του ΣΚΑΙ, καθώς οι μισοί ήταν εξοργισμένοι με τη στάση του πρωθυπουργού ενώ οι υπόλοιποι έσπευσαν να υπερασπιστούν τον Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με τα όσα έγινα γνωστά, αφού επιθεώρησε από αέρος τις ζημιές από τη φωτιά στη Θάσο, ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε το δημοτικό κατάστημα Πρίνου, όπου και προήδρευσε σύσκεψης με τοπικούς φορείς. Όμως, έξω από το δημοτικό κατάστημα υπήρχαν συγκεντρωμένοι πολίτες που ήθελαν να συνομιλήσουν με τον πρωθυπουργό, κάτι το οποίο δεν έγινε ούτε κατά την άφιξή του, ούτε κατά την αναχώρησή του.

Κουρασμένοι και αποκαρδιωμένοι από τη δοκιμασία των τελευταίων ημερών, ορισμένοι κάτοικοι ξέσπασαν και σύμφωνα με αναφορές φώναζαν «τον ψηφίσαμε, έπρεπε να μας ακούσει». Το γεγονός αυτό οδήγησε σε ένταση με άλλους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι έσπευσαν να υποστηρίξουν τον πρωθυπουργό.

Δείτε πάνω στη photo gallery του Newsbommb.gr, τις επίμαχες φωτογραφίες από τον ΣΚΑΙ.

Σχετικές ειδήσεις