ΕΛΛΑΔΑ

Ανατροπή στην εξαφάνιση της μικρής Αντωνίας - Η ανάρτηση της γιαγιάς στο Facebook που σοκάρει

Ανατροπή στην εξαφάνιση της μικρής Αντωνίας - Η ανάρτηση της γιαγιάς στο Facebook που σοκάρει

Σε θρίλερ εκτυλίσσεται με την υπόθεση της 8χρονης Αντωνίας από το Ρουσσοσπίτι Ρεθύμνου την οποία πήρε μακριά η μητέρα της όπως δήλωσε η πλευρά του πατέρα της που έχει προσωρινά την επιμέλεια του παιδιού. Μάλιστα, για την εξαφάνιση της μικρής εκδόθηκε ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Η επιμέλεια δεν ανήκει ούτε στον πατέρα ούτε στη μητέρα της, οι οποίοι φέρονται να έχουν πρόβλημα με ουσίες. Έτσι η υπόθεση της επιμέλειας της μικρής έχει περάσει στη διεκδίκηση μεταξύ των δυο γιαγιάδων.

Ωστόσο, χθες σε μια σοκαριστική ανάρτηση η γιαγιά της μικρής (από την πλευρά της μητέρας της) δηλώνει ότι το παιδί είναι καλά και ότι δεν πρόκειται να αποκαλύψει πού βρίσκεται γιατί δεν πρέπει να επιστρέψει στο πατρικό της περιβάλλον καθώς εκεί κακοποιούσαν το κοριτσάκι όπως τουλάχιστον η ίδια η γιαγιά ισχυρίζεται με τα γραφόμενά της. Μάλιστα υποστηρίζει ότι το παιδί την είχε παρακαλέσει να μην φύγει λέγοντάς της "Βοήθησέ με γιαγιά"

Σημειώνουμε ότι αυτά είναι ισχυρισμοί της ίδιας της γιαγιάς (από την πλευρά της μητέρας) όπως τους ανήρτησε η ίδια στον λογαριασμό της στο facebook.

giagia10562
giagia3

Πηγή: flashnews.gr

Σχετικές ειδήσεις