ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος στην Γλυφάδα: Έβαλαν το πιστόλι στο στόμα του Μαυρίδη και πάτησαν τη σκανδάλη

Τρόμος στην Γλυφάδα: Έβαλαν το πιστόλι στο στόμα του Μαυρίδη και πάτησαν τη σκανδάλη

Τον απόλυτο τρόμο μέσα στην ίδια του την οικία έζησε ο Τόνυ Μαυρίδης τα ξημερώματα της Τετάρτης (28/09).

Οι ύποπτες κινήσεις ενός οχήματος έξω από το σπίτι του γνωστού μάνατζερ προκάλεσαν υποψίες, με τον Τόνυ Μαυρίδη να προσπαθεί να εξακριβώσει ποιοι είναι οι επιβαίνοντες και τι ζητούν.

Η κίνηση, ωστόσο, του 45χρονου να κατέβει μόνος του για να αντιμετωπίσει τους αγνώστους, ήταν μια κίνηση... απερισκεψίας.
Μόλις βγήκε από το σπίτι του τρεις αλλοδαποί που επέβαιναν στο αυτοκίνητο τον ακινητοποίησαν και υπό την απειλή όπλου τον οδήγησαν στο εσωτερικό του σπιτιού του για να τους υποδείξει πού υπάρχουν χρήματα.

Εκείνη την ώρα στο εσωτερικό της κατοικίας ήταν η σύζυγός του Ευαγγελία Καραμπατζάκη και ο στιχουργός Σπύρος Βροχίδης. Οι δράστες τους ακινητοποίησαν και άρχισαν να ερευνούν το σπίτι. Αρχικά άρπαξαν περίπου 3.000 ευρώ και κοσμήματα άγνωστης αξίας. Στη συνέχεια οδήγησαν τον Τόνυ Μαυρίδη στο υπόγειο της μονοκατοικίας όπου βρισκόταν ένα χρηματοκιβώτιο.

Τον ανάγκασαν να το ανοίξει, αλλά όταν διαπίστωσαν ότι ήταν άδειο ή τουλάχιστον δεν είχε κάτι πολύτιμο που τους ενδιέφερε, έδεσαν τα χέρια του καλλιτεχνικού μάνατζερ με έναν σπάγκο.

Σύμφωνα μάλιστα με την οικιακή βοηθό οι κακοποιοί δεν δίστασαν να τον σημαδεύσουν και με το όπλο. Ο ένας έβαλε στο στόμα του μουσικού το πιστόλι και πάτησε τρεις φορές τη σκανδάλη.

Τελικά, οι δράστες, αφού πήραν τις 3.000 ευρώ διέφυγαν με το αυτοκίνητό τους.

Σχετικές ειδήσεις