ΕΛΛΑΔΑ

Ανατροπή: Έθαψαν τον μικρό Μπεν κάτω από μπάζα;

Ανατροπή: Έθαψαν τον μικρό Μπεν κάτω από μπάζα;

Νέα τροπή στις έρευνες για τον εντοπισμό των λειψάνων του μικρού Μπεν στην Κω, μετά από νέα μαρτυρία – «βόμβα».

Τώρα οι αρχές εστιάζουν σε ένα χώρο με μπάζα σε απόσταση 1 χλμ. μακριά από το αγροτόσπιτο, όπου έμενε το μικρό αγόρι μαζί με την οικογένειά του πριν από 25 χρόνια, όταν και εξαφανίστηκαν τα ίχνη του.

«Hθελα να ουρλιάξω, όταν έμαθα ότι ο Ντίνο, ο άνθρωπος που κατά ένα σενάριο σκότωσε τον Μπεν με τον εκσκαφέα του, μετέφερε μπάζα σε άλλο χώρο από αυτόν που χρησιμοποιούσε εκείνη την περίοδο λίγες ώρες μετά την εξαφάνιση του αγοριού», λέει η μητέρα του μικρού που εξαφανίστηκε πριν από 25 χρόνια στην Κω.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα τη νέα πληροφορία παρείχε ένας «σημαντικός» νέος μάρτυρας.

Οι αστυνομικοί του Νότιου Γιορκσάιρ εκτιμάται ότι θα περάσουν τις επόμενες 4-5 ημέρες ερευνώντας τον σωρό με τα μπάζα σε μια απέλπιδα προσπάθεια να βρουν στοιχεία για το τι συνέβη πριν από 25 χρόνια στην Κω.

«Τρέμω στο ενδεχόμενο να βρίσκεται εδώ. Οι επόμενες ημέρες θα είναι αγωνιώδεις. Η ιδέα ότι είναι θαμμένος κάτω από αυτά τα μπάζα με αρρωσταίνει. Πίστευα ότι είναι αδύνατο να πονέσει κανείς περισσότερο αλλά κάθε ημέρα γίνεται όλο και πιο επίπονο αυτό το πράγμα» δήλωσε στη Mirror η Κέρι Νίνταμ.

«Δεν είχε ανάγκη να μεταφέρει μπάζα σε αυτό το σημείο ο Μπάρκας. Είχε ήδη έναν χώρο που τα τοποθετούσε. Ο μόνος λόγος για να το κάνει θα ήταν για να κρύψει κάτι» υποστηρίζει η μητέρα του Μπεν λέγοντας ότι τα μπάζα αυτά μεταφέρθηκαν κατά τη διάρκεια της παραμονής της πριν από 25χρόνια στο αστυνομικό τμήμα του νησιού.

Τις τελευταίες τρεις ημέρες μάλιστα οι ερευνητές κάνουν προεργασίες στο δεύτερο χωράφι που τους υπέδειξε ο μάρτυρας - κλειδί προκειμένου να ξεκινήσουν μέσα στις επόμενες ημέρες εκεί οι ανασκαφές.

Σχετικές ειδήσεις