ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ: Αποφυλακίστηκε ο εγκέφαλος των σατανιστών, Ασημάκης Κατσούλας

ΣΟΚ: Αποφυλακίστηκε ο εγκέφαλος των σατανιστών, Ασημάκης Κατσούλας

Έπειτα από 23 χρόνια κάθειρξης...

Μετά από σειρά αιτημάτων αποφυλάκισης, τελικά, αποφυλακίστηκε σήμερα 19 Δεκεμβρίου, από τις αγροτικές φυλακές της Αγυιάς Κρήτης ο Ασημάκης Κατσούλας, δυνάμει σχετικής απόφασης του εφετείου.

Παρά τα συνεχή αιτήματα αποφυλάκισης και την καλή διαγωγή που είχε επιδείξει, ο Κατσούλας, σύμφωνα με το parakritika.gr παρέμενε στις αγροτικές φυλακές, με τις Αρχές να αρνούνται να του τον αφήσουν ελεύθερο.

Σήμερα ωστόσο, ο 45χρονος πέρασε έπειτα από 23 χρόνια την πύλη των φυλακών, όπως συνέβη και προ ετών με το Μάνο Δημητροκάλη και τη Δήμητρα Μαργέτη.

Το χρονικό των εγκλημάτων που συγκλόνισαν την ελληνική κοινωνία

Όλα άρχισαν τον Αύγουστο του 1992, όταν οι παιδικοί φίλοι Κατσούλας και Δημητροκάλης, 21 και 19 ετών, αντίστοιχα, από την Παλλήνη έκαναν τελετές μαύρης μαγείας.

Σε μία από αυτές, οδήγησαν την 14χρονη Θεοδώρα Συροπούλου στο Κορωπί, την έγδυσαν, την χτύπησαν με ένα ξύλο στο κεφάλι, την στραγγάλισαν και στη συνέχεια έκαψαν το πτώμα της με βενζίνη.

Οκτώ μήνες αργότερα δολοφόνησαν την καμαριέρα ενός ξενοδοχείου της Αθήνας και μητέρα ενός αγοριού, την Γαρυφαλλιά Γιούργα.

Όμως, στις 28 Δεκεμβρίου 1993 αποκαλύφθηκε η δράση της ομάδας σατανιστών και η Ασφάλεια συνέλαβε την 18χρονη, τότε, φίλη του Κατσούλα, Δήμητρα Μαργέτη, η οποία συμμετείχε στις φρικτές τελετές.

Η ομάδα των σατανιστών και τα εγκλήματά της είχαν συγκλονίσει την κοινή γνώμη, όπως και η δίκη τους λίγους μήνες αργότερα.

Σχετικές ειδήσεις