ΕΛΛΑΔΑ

Παντελής Παντελίδης: Όλη η αλήθεια για το τελευταίο βίντεο που κυκλοφορεί στο ίντερνετ

Παντελής Παντελίδης: Όλη η αλήθεια για το τελευταίο βίντεο που κυκλοφορεί στο ίντερνετ

Παντελίδης | Ειδήσεις: Άγρια κόντρα της οικογένειας του αδικοχαμένου τραγουδιστή με τις συνεπιβάτιδες Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου - Τις τελευταίες ημέρες διεξάγεται ένα απίστευτο παρασκήνιο με εικασίες και σενάρια για το ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητο.

Ποια είναι όμως η αλήθεια;

Για αυτό βεβαίως θα αποφανθούν η δικαιοσύνη και οι αρμόδιες αρχές.

Αυτό που αξίζει να σημειώσουμε είναι ότι μέσα στην άγρια κόντρα, επιστρατεύονται διάφορα στοιχεία που όμως είναι γνωστά από τις πρώτες ημέρες του τραγικού συμβάντος.

Ένα από αυτά τα γνωστά στοιχεία είναι και ένα βίντεο από τα πρώτα λεπτά του δυστυχήματος που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο, υποτίθεται ως... νεοεμφανιζόμενο.

Η αλήθεια βεβαίως είναι ότι πρόκειται για το ίδιο βίντεο που τράβηξε αυτόπτης μάρτυρας και το ανέβασε στο youtube λίγες ώρες μετά το τροχαίο δυστύχημα!

Το βίντεο έγινε viral σε όλο το ίντερνετ και σε όλα τα ΜΜΕ την ίδια ημέρα που σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης και είναι το ακόλουθο:

Όπως βλέπετε το βίντεο παίζει από τις 18 Φεβρουαρίου του 2016!!!

Το «γιατί» παρουσιάζεται 11 μήνες μετά ως «νέο βίντεο» είναι απορίας άξιον.

Η αλήθεια είναι ότι τόσο οι αστυνομικές αρχές, όσο και οι δικαστικές έχουν αρχίσει να ξετυλίγουν το κουβάρι των καταθέσεων, αλλά το βέβαιο είναι ότι η υπόθεση θα αργήσει αρκετά να διαλευκανθεί πλήρως.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΑΓΙΚΟΥ ΤΡΟΧΑΙΟΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους της Κυριακής», την Πέμπτη ορίστηκε εισαγγελέας για την υπόθεση, ενώ την Παρασκευή οι πληρεξούσιοι δικηγόροι της οικογένειας Παντελίδη ανακοίνωσαν ότι κατέθεσαν το συλλεχθέν αποδεικτικό υλικό, προκειμένου -κατά δήλωσή τους- να συμβάλoυν με αυτό στην αποκάλυψη της αλήθειας και των πραγματικών περιστάσεων που οδήγησαν στο δυστύχημα.

Από την πλευρά των αστυνομικών ερευνών το ζήτημα ως προς το ποιος κρατούσε το τιμόνι την ώρα του μοιραίου ήταν ξεκάθαρο από την αρχή. Για τον λόγο αυτό, άλλωστε, δεν έγινε μέτρηση αλκοόλ στις δύο συνεπιβάτιδες.

Όπως δηλώνει στο «Έθνος της Κυριακής» αστυνομικός που συμμετείχε στις έρευνες «όταν κληθήκαμε για το συμβάν από την πρώτη στιγμή ήταν σαφές ότι οδηγός ήταν ο άνδρας που αργότερα μάθαμε ότι ήταν ο Παντελής Παντελίδης. Το σώμα του ήταν στην πλευρά του οδηγού και το κεφάλι του έγερνε προς την πλευρά του συνοδηγού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ