ΕΛΛΑΔΑ

Ο Σύλλογος «Ελπίδα» διανέμει 10.000 μπουφάν σε παιδιά ευπαθών κοινωνικών ομάδων

Ο Σύλλογος «Ελπίδα» διανέμει 10.000 μπουφάν σε παιδιά ευπαθών κοινωνικών ομάδων

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «STUF United Fund» στέκεται για δεύτερη χρονιά στο πλευρό του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», στηρίζοντας την προσπάθειά του να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά που την χρειάζονται.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (10/02/2017) στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων, ο διευθυντής του Οικονομικού Τμήματος της ΜΚΟ «STUF United Fund», Jeff Yao, παρουσία του εκπροσώπου της Ταϊπέι στην Ελλάδα, πρεσβευτή Shih Nan Kuo, παρέδωσε στην πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, 10.000 παιδικά και εφηβικά μπουφάν.

Ο Σύλλογος θα διανείμει τον ρουχισμό σε παιδιά ευπαθών κοινωνικών ομάδων, τόσο σε ελληνόπουλα όσο και σε προσφυγόπουλα που φιλοξενούνται στη χώρα μας, καθώς και σε παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

Η κυρία Βαρδινογιάννη υποδέχτηκε τον Πρέσβυ Shih Nan Kuo και τον κ. Jeff Yao λέγοντας ότι η παρουσία τους στην Ογκολογική Μονάδα αποτελεί μεγάλη τιμή για την οικογένεια της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και εκφράζει την ευαισθησία τους για τα παιδιά που υποφέρουν, είτε πρόκειται για παιδιά που δίνουν τη μάχη τους ενάντια στον καρκίνο, είτε για παιδιά ευπαθών κοινωνικών ομάδων, είτε για προσφυγόπουλα.

elpida2

«Σας ευχαριστώ θερμά, για το ενδιαφέρον σας για τις προσπάθειες που καταβάλλει ο Σύλλογός μας και για την πρόθεσή σας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας χτίζοντας μια γέφυρα συνεργασίας προς όφελος των παιδιών. Είναι ιδιαίτερα συγκινητική η πρωτοβουλία σας και η προσφορά σας καθώς αποτελεί πολύτιμη συνεισφορά στο έργο μας» ανέφερε η Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Σε ένδειξη ευγνωμοσύνης απονεμήθηκε στον Πρέσβυ Shih Nan Kuo η Τιμητική Πλακέτα της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και στον κ. Jeff Yao το Μετάλλιο του Υποστηρικτή της «ΕΛΠΙΔΑΣ». Από τη μεριά τους, δήλωσαν ότι θα βρίσκονται πάντα στο πλευρό του Συλλόγου, ενώ ο κ. Jeff Yao εκ μέρους της «STUF United Fund» απένειμε στην κυρία Βαρδινογιάννη τιμητικό δίπλωμα για τη γενναιόδωρη συνεισφορά της στη διεθνή προσπάθεια, για παροχή βοήθειας στους πρόσφυγες.

Σχετικές ειδήσεις