ΕΛΛΑΔΑ

Δείπνο αγάπης για την «ΕΛΠΙΔΑ»

Δείπνο αγάπης για την «ΕΛΠΙΔΑ»

Δείπνο για την υποστήριξη του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (14/02/2017).

Η Πρόεδρος του Συλλόγου, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ο σύζυγός της κ. Βαρδής Βαρδινογιάννης, τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, μέλη και φίλοι του, για άλλη μια φορά έδωσαν το «παρών» στο δείπνο αγάπης και ανανέωσαν τη δέσμευσή τους να σταθούν στο πλευρό των παιδιών που πάσχουν και των οικογενειών τους.

Το δείπνο πραγματοποιήθηκε στο BARAONDA MUSIC HALL και τα έσοδά του θα διατεθούν για την υποστήριξη του έργου που υλοποιεί η Επιτροπή “ELPIDA YOUTH” του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», η οποία αποτελείται από τα νεότερα σε ηλικία μέλη του Συλλόγου.

Ο Σύλλογος «ΕΛΠΙΔΑ» εκφράζει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους χορηγούς της εκδήλωσης: τον κ. Βλάση Σταθοκωστόπουλο για την ευγενική παραχώρηση του χώρου, τον κ. Αλέξανδρο Πρίνο και τα Κέντρα Επιστημονικής Ιατρικής και Αισθητικής Medi Πρίνου, την Koklonis Group of Companies, το Studio 7 για τις συνθέσεις λουλουδιών των τραπεζιών, τα ζαχαροπλαστεία Fresh για τα γλυκίσματα που προσφέρθηκαν στους προσκεκλημένους, τον κύριο και την κυρία Βασίλη Σαβράμη για τη διακόσμηση του χώρου, την λληνική εταιρεία F B M Anagenessis Personal Clinic που πρόσφερε σε όλες τις κυρίες ένα μοναδικό προϊόν για την καλλυντική τους περιποίηση.

Την Οργανωτική Επιτροπή της εκδήλωσης αποτελούσαν οι κυρίες: Τζωρτζίνα Έλληνα (επικεφαλής της Επιτροπής), Αλίνα Μινέτα, Αφροδίτη Πλακιωτάκη, Ρίτα Πικρού Μωραϊτάκη, Αθανασία Μαρινάκη και Σοφία Κούστα.

Στο δείπνο παραβρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι του πολιτικού, διπλωματικού, επιχειρηματικού, καλλιτεχνικού και εκδοτικού χώρου και πολλά μέλη του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», όπως η Αρχηγός της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κυρία Φώφη Γεννηματά και ο σύζυγός της, κύριος Ανδρέας Τσιούνης, ο Αρχηγός της Ένωσης Κεντρώων, κύριος Βασίλης Λεβέντης και η σύζυγός του Νατάσσα, ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κύριος Άδωνις Γεωργιάδης και η κυρία Ευγενία Μανωλίδου, ο Υφυπουργός Εξωτερικών κύριος Γιάννης Αμανατίδης και η σύζυγός του Σταματία, η βουλευτής, κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Πρέσβης των ΗΠΑ Geοffrey Pyatt και η σύζυγός του Mary, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης και η σύζυγός του Δέσποινα, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, κύριος Θάνος Δημόπουλος και η σύζυγός του Ντόρα, ο κύριος Γιώργος Ι. Βαρδινογιάννης, ο Ακαδημαϊκός καθηγητής Χρήστος Ζερεφός και η σύζυγός του Έφη, η κυρία Δήμητρα Σιγάλα, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κύριος Σπύρος Καπράλος και η κυρία Αμαλία Βαρδινογιάννη, η κυρία Ειρήνη Νταιφά, ο κύριος Αντώνης Λυμπέρης και η σύζυγός του Έλενα, τα μέλη του Δ.Σ. της «ΕΛΠΙΔΑΣ», οι κυρίες: Μελίνα Δασκαλάκη, Ινώ Κωνσταντοπούλου, Ελένη Σαμαρά Κωνσταντακάτου, Καίτη Μεταξωτού, Βίκυ Φιλίππου, Κέττυ Φιλιππίδου, Χριστίνα Τσατσάκη, και πολλοί άλλοι.

Σχετικές ειδήσεις