ΕΛΛΑΔΑ

Ραγίζει καρδιές ο δίδυμος αδερφός της 6χρονης Στέλλας

Ραγίζει καρδιές ο δίδυμος αδερφός της 6χρονης Στέλλας

Στέλλα Εικοσπεντάκη:Σοκ έχει προκαλέσει στο Πανελλήνιο η ανείπωτη τραγωδία στην Αγία Βαρβάρα, με τη δολοφονία της 6χρονης Στέλλας από τον ίδιο της τον πατέρα.

Ο 61χρονος παιδοκτόνος έκλεισε τη μύτη και το στόμα της μικρής, με αποτέλεσμα το παιδί να μην μπορεί να πάρει ανάσα και να βρει φρικτό θάνατο. Ύστερα, προσπάθησε να εξαφανίσει το άψυχο κορμάκι της κόρης του, πετώντας το σε έναν κάδο απορριμμάτων τυλιγμένο σε σακούλα.

Σύμφωνα με τον ALPHA, σε απελπιστική κατάσταση είναι η μητέρα της Στέλλας, η οποία συνάντησε το σύζυγό της στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, για πρώτη φορά μετά το φονικό, ώστε να πάρει κάποια έγγραφα και να του δώσει προσωπικά του αντικείμενα.

Η Πόπη Εικοσπεντάκη τον ρώτησε γιατί το έκανε και στις πρώτες του κουβέντες φέρεται να άρχισε να φωνάζει και να του επιτέθηκε, με τους αστυνομικούς να επεμβαίνουν άμεσα. Όπως ανέφεραν αστυνομικοί που ήταν παρόντες, του φώναζε πως «θα ησυχάσω μόνο όταν ακούσω "ισόβια"».

Στο μεταξύ, το δεύτερο θύμα αυτής της τραγωδίας είναι ο δίδυμος αδερφός της 6χρονης Μάριος, που αναζητά την αδερφή του.

«Η μητέρα είναι απέναντι στον δράστη», δήλωσε ο δικηγόρος της.

Σύμφωνα με τον συνήγορο της μητέρας, Σπύρο Δημητρίου, η μητέρα βρίσκεται σε διαταραχή μετά τη δολοφονία της 6χρονης κόρης της.

«Η μητέρα έχει ήδη πρόβλημα. Δεν έχει απλά πένθος. Η μητέρα και όλοι ζητούν κάθαρση», τόνισε ο κ. Δημητρίου, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο δικηγόρος αποκάλυψε ότι η κατάσταση μεταξύ του ζευγαριού είναι τεταμένη, ενώ σε ερώτηση για το πώς τον αντιμετώπισε όταν τον επισκέφθηκε στη ΓΑΔΑ, απάντησε ότι η μητέρα ήταν και είναι οργισμένη. «Του ζήτησε το λόγο με έντονο τρόπο», είπε χαρακτηριστικά.

«Έχει υποχρέωση στο παιδί της η μητέρα να τιμωρηθεί ο παιδοκτόνος», σημείωσε και εξέφρασε την εκτίμηση ότι το έγκλημα διαπράχθηκε από τον πατέρα λόγω των κινητικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε το παιδί.

Παράλληλα, εξέφρασε τον προβληματισμό του για τα χρόνια που θα έρθουν και για τη στιγμή που ο δίδυμος αδελφός της μικρής Στέλλας συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

«Με προβληματίζει όταν το παιδί γίνει 10 ετών και θα διαβάσει για όσα έκανε ο πατέρας του», τόνισε ο κ. Δημητρίου.

Συγκίνηση προκαλεί η αντίδραση του αγοριού, το οποίο, σύμφωνα με τον δικηγόρο, ζητά την αδελφή του για να παίξουν.

«Άκουσα τον μικρό να φωνάζει την αδελφή του στο σπίτι. Τι να του πεις; Τι να του εξηγήσεις;», διερωτήθηκε και σημείωσε ότι το παιδί παρακολουθείται από ψυχολόγο, με τις συμβουλές του οποίου ενημέρωσαν το αγοράκι ότι η αδελφή του «πήγε στον ουρανό να συναντήσει τον αγαπημένο τους παππού».

Η προανακριτική απολογία του δράστη

Στην προανακριτική του απολογία, την οποία εξασφάλισε αποκλειστικά το Newsbomb.gr, o κατηγορούμενος ανέφερε:

«Εξαιτίας του προβλήματος της Στέλλας έπεσα σε κατάθλιψη, με αποτέλεσμα εδώ και τρία χρόνια να παίρνω φαρμακευτική αγωγή. Με το που γεννήθηκαν τα παιδιά, εγώ και η γυναίκα μου κάναμε ένα τεράστιο λάθος. Το λάθος μας ήταν ότι εγώ ασχολούμουν αποκλειστικά με τον Μάριο και η γυναίκα μου με την Στέλλα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να θέλει μόνο τη μαμά της και απέναντί μου να είναι επιθετική (...).

monster4

Εκείνο το βράδυ, μόλις φτάσαμε σπίτι της είπα ότι πρέπει να την κάνω μπάνιο. Πήρα τα χάπια μου και ήπια ένα ποτήρι κρασί (...). Παρακάλεσα πάλι την Στέλλα να την κάνω μπάνιο. Εκείνη εξακολουθούσε να μην θέλει, γιατί ήθελε τη μαμά της. Άρχισε να με χτυπάει με τα χέρια της στην κοιλιά. Όπως με χτυπούσε και το κεφάλι της βρισκόταν στο ύψος του στήθους μου, την έσφιξα με το δεξί μου χέρι για να σταματήσει να με χτυπάει, μέχρι που κατάλαβα ότι είχε χάσει τις αισθήσεις της. Άνοιξα το χέρι μου που την έσφιγγα και η Στέλλα έπεσε στο πάτωμα. Είδα ότι δεν ανέπνεε και κατάλαβα ότι κάτι κακό είχε γίνει. Τα έχασα, τρομοκρατήθηκα και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να βγάλω τη Στέλλα έξω από το σπίτι. Πήγα στο αποθηκάκι και πήρα τρεις μαύρες σακούλες σκουπιδιών.

Όπως ήταν πεσμένη στο πάτωμα, έβαλα τη Στέλλα σε μία από αυτές τις σακούλες, ξεκινώντας από το κεφάλι της και καταλήγοντας στα πόδια. Θέλω να σας πω δηλαδή ότι η σακούλα έκλεινε στα πόδια της (...) Μετά σκέφτηκα να σκηνοθετήσω το χώρο για να φαίνεται ότι κάποιος έκανε ληστεία. Ξέχασα να σας πω ότι στις σακούλες σκουπιδιών που έβαλα την Στέλλα έβαλα και μία κόκκινη κουβερτούλα που πήρα από το κρεβάτι της, μη ρωτάτε γιατί, δεν ξέρω να σας απαντήσω.

Τις σακούλες με την Στέλλα τις κρατούσα με τα δυο μου χέρια στην αγκαλιά μου...

Κατέβηκα στο δρόμο και με τα πόδια πήγα σε έναν κάδο και εκεί μέσα άφησα την Στέλλα. Σε έναν άλλο κάδο εκεί κοντά πέταξα και τα κοσμήματα της γυναίκας μου (...).

Μετά πήγα στο κρεβάτι μου, όπου λόγω του κρασιού και των χαπιών που είχα πάρει με πήρε ο ύπνος.
Το πρωί στις 7 παρά τέταρτο ξύπνησα και πήρα τηλέφωνο το ΑΤ Αγίας Βαρβάρας και είπα ότι κάποιοι άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι μου».

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα για τη δολοφονία της 6χρονης Στέλλας

Σχετικές ειδήσεις