ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στα Γλυκά Νερά: Τον γάζωσαν με καλάσνικοφ έξω από Δημοτικό Σχολείο

Σοκ στα Γλυκά Νερά: Τον γάζωσαν με καλάσνικοφ έξω από Δημοτικό Σχολείο

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Νεκρός ο Βασίλης Γρίβας που μόλις είχε αφήσει το παιδί του στο σχολείο - Τον «γάζωσαν» τέσσερις άντρες με κράνη - Τραυματίστηκε μητέρα που έτυχε να βρίσκεται στο σημείο - Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών - Όλα δείχνουν «ξεκαθάρισμα λογαριασμών»

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ - ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ - ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΜΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ρεπορτάζ: Νικόλ Παπάζογλου

Ένας 47χρονος άνδρας έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς έξω από το 2ο Δημοτικό σχολείο των Γλυκών Νερών ενώ μια γυναίκα τραυματίστηκε στο χέρι και διακομίσθηκε στο «Σισμανόγλειο».

Σε μια επίθεση που δείχνει ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ο άνδρας δέχθηκε καταιγισμό πυρών από τέσσερις δράστες με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, οι οποίοι πιθανότατα χρησιμοποίησαν Καλάσνικοφ.

glyka nera5 1

glyka nera3 1

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο της επίθεσης στη gallery του Newsbomb.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, από αστυνομικές πηγές, ο νεκρός είναι γνωστός άνθρωπος της νύχτας. Ήταν δε γνωστός αθλητής του μπόντι μπίλντινγκ.

Αυτό είναι το θύμα

Παλιός γνώριμος της Αστυνομίας φαίνεται πως ήταν ο 47χρονος άνδρας, ο οποίος έπεσε νεκρός νωρίτερα σήμερα στην οδό Σαλώνων, έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο στα Γλυκά Νερά, όταν άγνωστοι δράστες τον «γάζωσαν» με καλάσνικοφ.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

glyka nera8 1

(Η εν διαστάσει σύζυγος του θύματος)

Δείτε βίντεο με μαρτυρίες από το σημείο:

Το χρονικό της επίθεσης

Ήταν 08:38 το πρωί της Τετάρτης (03/05) όταν ο Βασίλης Γρίβας πάρκαρε στην οδό Σαλώνων προκειμένου να αφήσει το 10χρονο παιδί του στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Γλυκών Νερών.

glyka nera2

Ενώ έμπαινε στο αυτοκίνητό του δέχθηκε πυρά από τέσσερις δράστες, οι οποίοι φορούσαν κράνη και επέβαιναν σε αυτοκίνητο.

Το θύμα δέχθηκε πολλές σφαίρες -πιθανότατα από Καλάσνικοφ- κι έπεσε νεκρός. Από σφαίρα που εξοστρακίστηκε τραυματίστηκε στο χέρι μια μητέρα που επίσης πήγαινε το παιδί της στο σχολείο. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η γυναίκα, η οποία διακομίσθηκε στο «Σισμανόγλειο» έχει τις αισθήσεις της, δεν κινδυνεύει η υγεία της ενώ μόλις ολοκληρωθούν οι εξετάσεις στις οποίες υποβάλλεται, θα κρίνουν οι γατροί αν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα αστυνομικοί που απέκλεισαν το σχολείο ενώ κάποιοι γονείς έφτασαν εκεί και παρέλαβαν τα παιδιά τους. Όπως σημειώνει το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι αστυνομικοί βρήκαν στο σημείο της επίθεσης εννέα κάλυκες.

Εν τω μεταξύ, γύρω στα 500 μέτρα από το σημείο της επίθεσης εντοπίστηκε αυτοκίνητο καμμένο, με τη Αστυνομία να θεωρεί ότι αυτό ανήκει στους δράστες της επίθεσης, οι οποίο διέφυγαν με δύο μοτοσικλέτες.

glyka nera4 1

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, που δεν δίστασαν να πυροβολήσουν έξω από σχολείο την ώρα που πήγαιναν σε αυτό μικρά παιδιά.

Ακούστε ΕΔΩ μια ακόμα μαρτυρία για την μαφιόζικη επίθεση στα Γλυκά Νερά

«Αφήστε με να τον δω»

Λίγη ώρα μετά την επίθεση έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο, στην οδό Σαλώνων, έφτασε ο ανιψιός του θύματος.

Φανερά αναστατωμένος πλησίασε τους αστυνομικούς που στέκονταν δίπλα στο αυτοκίνητο όπου βρισκόταν ακόμα η σορός του Βασίλη Γρίβα, ζητώντας να δει το θύμα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο της gallery του Newsbomb.gr, ο άνδρας φώναζε «αφήστε με να τον δω, είμαι ο ανιψιός του, δεν μας λένε τίποτα για το τι έχει συμβεί. Αφήστε με να τον δω».

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Σχετικές ειδήσεις